https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Чаровната телевизионна репортерка Ева Веселинова е заредена с нови сили след лятната отпуска и ще продължава да разкрива абсурди от различно естество и през следващия 16-и сезон на шоуто „Господари на ефира“.
Русото изкушение в репортерския екип няма намерение да спира да се бори с несправедливостите, въпреки многобройните слухове, които обикалят медийното пространство по време на лятната почивка на предаването, пишат от предаването.
За радост на феновете на лъчезарната репортерка, изненадата е, че от този сезон ще могат да я гледат всеки делничен ден и в още едно предаване в ефира, а именно „На кафе“. „Господари на ефира“ започва на 10-и септември.Горещата репортерка на „Господари на ефира“ Ева Веселинова ще ви просълзи с думите си (СНИМКА)Русото изкушение на предаването „Господари на ефира“ Ева Веселинова трогна цялата мрежа с публикация…May 7 2018skafeto.com

Припомняме, че вече официално е ясно, че красавицата от „Господари на ефира“ – Ева Веселинова ще се заеме с воденето на „На кафе“. Това обяви лично тя чрез видео, публикувано в профила си в социалната мрежа.
Не е ясно дали Гала ще остане титулярен водещ в предаването, а Веселинова ще е нейна ко-половинка, както досега бе Стефан или репортерката ще заеме направо нейното място.
Към екипа на „На кафе“ най-вероятно ще се присъедини и още едно ново лице – това на Деси Цонева. Очаква се тя да е светски репортер на предаването.Извънредно! Слави Трифонов осъди „Господари на ефира“ за 13 000 лв. Шоуменът обяви какво ще стане с паритеСлави Трифонов публикува в профила си във Фейсбук информация, че е осъдил предаването „Господари на …Jun 6 2018skafeto.com