Златка Райкова

След като се раздели със Златка Райкова преди по-малко от година, Георги Валентинов е буквално като отвързан. В оборотните нощни клубове, където често е забелязван, той не само води активен нощен живот, но и сменя жените една след друга със завидна скорост.
По всичко изглежда, че ММА боецът все пак преживява доста трудно раздялата си с плеймейтката, въпреки че твърди обратното.
В някои от интервютата, които даде след края на отношенията си със Златка Райкова, Валентинов упорито се мъчи да убеди, че вече му е далеч по-добре, отколкото, когато плеймейтката бе до него, пише show.blitz.bg. Действията и поведението му обаче, съвсем не издават това.
След раздялата със Златка Райкова: Георги Валентинов удари дъното
Пълен обрат: Кулагин отива на съд! Златка Райкова и Джулиана Гани се заклеха да му стъжнят животаПлеймейтките Златка Райкова и Джулиана Гани са се зарекли да заведат дело за клевета срещу гримьора …Dec 12 2018skafeto.com

В същото време пък Златка Райкова не спира да демонстрира щастието, което изживява в момента с Благой Георгиев, когото отдавна нарича „голямата ми любов“. Известно е, че Благой и Георги бяха приятели преди обаче да си разменят жената.
„Не излиза от заведенията той. Напива се. И всеки път е с различна бръмчалка”, коментират някои от присъстващите в клуба, където най-често може да бъде забелязан Георги Валентинов. И добавят: „Момичетата, които се въртят около него, приличат досущ на проститутки. Паднал е много ниско!”
Припомняме, че още докато имаха връзка, Златка Райкова и Жоро Валентинов са имали не една или две раздели във времето. Последната обаче, както добре се видя, се оказа и окончателна, при това тя дойде малко след предложението за брак, което ММА боецът отправи на Злати в миналия сезон на „Като две капки вода”, където тя участва. Въпреки че плеймейтката каза „ДА“, впоследствие романтичната приказка приключи с пълно фиаско.Русото изкушение Златка Райкова направи огледална промяна на визията сиИзвестната плеймейтка и медийна звезда в различни формати като ВИП Брадър, Черешката на тортата и др…Oct 6 2018skafeto.com

loading...