Колева

Актрисата Елен Колева така и не може да случи на половинка в живота. В последните години тя се впусна в няколко авантюри, но така и не успя да намери мъжа, с когото да свие истинско семейно гнездо.

Елен Колева призна под сурдинка, че е скъсала с поредния си любовник – кипърския грък Андреас.Актрисата Елен Колева прави фурор на международен кинофестивал!Дългото отсъствие на българската актриса Елен Колева беше озадачило голяма част от нейните почитател…May 18 2019skafeto.com

На въпроса кой държи ключа за нейното щастие в джоба си актрисата обясни, че в момента ключът е само в нейния джоб, съобщава вестник „Труд“. Елен се раздели с кипъреца в началото на тази година. Това бе поредната й връзка, приключила с крах, след известните й любовни истории с Калин Терзийски и Александър Найденов.

Звездата от „Шивачки” упорито отказа да говори за личния си живот по време на телевизионно интервю и даде да се разбере, че разхожда кучето си в парка с приятели и се е отдала на работа.

Освен че преподава йога, актрисата се е върнала в театъра и усилено репетира в две нови пиеси и играе в още една, която вече може да бъде гледана.

Наскоро Елен Колева взе две награди на фестивал за късометражно кино, провел се в София. Тя спечели статуетките за женска роля и за филм.Елен Колева понесе пореден удар от съдбата: Миска забърса бившия й приятел, бизнесменът се хвали със снимкиНосителката на титлата „Мис България 2015“ Марина Войкова заби бившия любовник на актрисата Елен Кол…Jun 4 2018skafeto.com

loading...