растения в спалнята

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Наспиването е процес, който е пряко свързан с продуктивността ни. Ако сме получили добро количество сън през нощта, на следващия ден ще сме по-съсредоточени, по-свежи и по-енергични. Но понякога заспиването не е толкова лесно, колкото ни се иска.

Днес ви представяме 5 растения, които имат успокояващ ефект и могат да ни помогнат да заспим лесно и бързо ако ги имаме в спалнята.

Първото е жасминът. Той неутрализира стреса и ни помага бързо да се унесем.

Второто от тези растения е лавандулата. Лавандулата доказано има успокояващ ефект. Затова и се използва в спа процедурите. Тя отпуска тялото и ума ни и ни помага да заспим.

Третото растение е гарденията. Учени са провели опити с гардения върху мишки, които почти веднага са реагирали на миризмата й и са се унесли. Това е доказателство, че това растение може ефективно да замести приспивателните хапчета.

Тези 7 разкошни растения могат да оцелеят дори и в мрак и ще превърнат дома ви в райска градинаКой не иска домът му да е украсен с красиви растения? Много домакини полагат похварни усилия да си с…Jun 15 2017skafeto.com

Четвъртото растение за спалнята е алоето. Алоето има способността да пречиства въздуха, а когато спим в стая със свеж въздух, определено качеството на съня ни се повишава.

растения в спалнята

Последното от тези растения е червената драцена. Тя също може да пречисти въздуха от разни химикали, които са останали там след като сме почистили стаята с препарати.

растения в спалнята

Домашните цветя ще се превърнат в буйна гора с тази проста съставка! Всички ще ви питат, какво толкова слагатеТези домакини, които обичат да отглеждат домашни цветя, знаят каква гордост е балконите и первазите …Jun 2 2017skafeto.com