Владимир Живков

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Бившата снаха на Тодор Живков Маруся Минчева, която от 35 години живее в САЩ, тъне в лукс и охолство. Бившата съпруга на Владимир Живков е омъжена за богат американец, носи фамилията Морган и се движи само в хайлайф средите в Калифорния, където притежава разкошна къща.
От краткия си брак със сина на Тато тя има син, който носи името на дядо си. Тодор Живков-младши обаче се срамувал от името си и в САЩ се представял като Тед Влад Живков.
Той е сред малцината късметлии в цял свят, станали милионери след игра на покер, съобщава „Ретро“. Тед не се е виждал с баща си от 5-годишен, а двете му деца изобщо не подозирали за съществуването на българския си дядо.Тодор Живков се скарва с Людмила преди смъртта йТодор Живков влиза в остър конфликт с дъщеря си Людмила дни преди смъртта й. Бившият Първи отправя т…Mar 21 2019skafeto.com

За охолния си живот майка му Маруся разчитала и на него, и на съпруга си. Но държала да се знае, че работи и по собствени творчески проекти. Маруся има две висши образования – кинорежисура и история на изкуството.
Работила е с Милош Форман и Среджо Леоне и се познава лично с Арнолд Шварценегер. След пристигането си в САЩ започва работа в галерия, за да се издържа. Завършва курс по актьорско майсторство и започва да преподава в университета в Южна Калифорния.
Има издадени две книги, напоследък се занимава с късометражни филми и е редовен гост на бляскави ВИП партита. Не се е връщала от години в България и от медиите научава за съсоянието на бившия й мъж Владимир.

Докато тя тъне в лукс, той едва крета с 420 лв пенсия. Напоследък здравето му е сериозно влошено, той практически не излиза от дома си и втората му жена се е превърнала в негова болногледачка.
Маруся обаче не го съжалява, тъй като не забравя тормоза от Живкови. С Владимир се запознали в кафене до английската гимназия и той мигновено взел решение, че ще се ожени за хубавото момиче.
Сватбата им била през 1979, но 3 години по-късно последвал развод и тя усетила обратната страна на медала. През 1984 я отвлекли и държали под ключ един месец, по подозрение, че може да отведе сина си в чужбина. Отнели й родителските права на закрит процес и тя заминала сама да учи кинорежисура в Москва.
Дошла си у нас след 1989 година и по съдебен път си върнала правата върху сина, когото не била виждала 5 години.Внучката на Тодор Живков проговори за детството си и фамилията (ВИДЕО)Сега вече фамилията ми не ми тежи, но когато бях дете ме притесняваше това, че съм внучка на държавн…Feb 3 2019skafeto.com