Гражданка се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да опише поредната скандална случка в Пловдив! Ние от „С кафето“ качваме без редакторска намеса.
Ето и цялата история на жената:
„Здравейте! Безкрайно съм възмутена от това човече, което най-безцеремонно си беше паркирало щайгата върху пешеходната зона , или по-точно тротоара пред ТЦ „Гранд“ вчера около 12:30ч. Бях в обедна почивка, когато се натъкнах на тази гледка, а хората и пешеходците заобикаляха за да минат.

Едно момче явно се е ядосало обаче, и като минава оттам, му счупи лявото огледало. След десетина минути този нагъл шофьор все пак се появи, след като най-спокойно си е напазарувал от магазина , но вместо да изчезне моментално, той започна да си говори по телефона. За моя още по-голяма изненада дойдоха полицаи, които започнаха да оглеждат колата. Не издържах и отидох да ги попитам защо не започнат с това, къде е паркирал този, а те ми отговориха, че са там за друго( счупеното огледало).СРАМОТА! Наистина го направиха – спряха метеорологичната станция на МУСАЛА! СПОДЕЛИ, ако не си съгласен с това БЕЗОБРАЗИЕ…Речено-сторено! Това, в което не ни се искаше да вярваме, вече е тъжен факт! Метеорологичната станци…Oct 10 2016skafeto.com

Този наглец пък ме попита дали знам правилата за движение, което вече беше над върха! Предложих му 1,50 лв., за да си плати паркинг и да паркира, където трябва, а той още по-нагло ми заяви, че няма да се занимава с мен.

През цялото това време полицайчетата го защитаваха и ме подканваха да се успокоя. Закъснявах за работа и горчиво съжалявам, че не останах да видя какво ще се случи докрай, но за съжаление, мисля че знам . Разговарях с хората от синята зона, обясниха ми, че многократно са звънели и друг път за този , но от Паркиране и репатриране като видели, че е този, си тръгвали, а от полицията – по същия начин.

Вчера дори се убедих, че полицайчетата идват, за да му помогнат, изискали са записите от околните камери, за да установят кой му счупи огледалото на тоя безочлив мишок.

Моят въпрос към полицайчетата е:

Докога ще продължаваме така? Може ли и аз да отида там да паркирам и никой нищо да не ми направи? Аз работя в един от офисите в ТЦ „Grand“ и там би ми било доста удобно да паркирам.

Имам отговор само на втория си въпрос, и той е: Aз никога няма да си позволя да паркирам така. Първо – срам ме е, второ – все ще намеря 1,50 лв., за да си платя паркинга и трето – да, знам правилата за движение и ги спазвам! Очаквам същото и от останалите! Ама има да си чакам…!“Общинари отказаха да финансират ПАТРИОТИЧЕН ФИЛМ! Вижте кои НАЦИОНАЛНИ СВЕТИНИ бяха пренебрегнати при гласуване…Родолюбци от цялата община Мездра са в шок, след като местният парламент в железничарския град посеч…Sep 2 2016skafeto.com


loading...