В последно време в полезрението на медиите все по-често попадат родни звезди, които не си плащат сметките. Един от случаите е скандалът с обявената за Мисис Дама 2018 Дима Атанасова, която бе обвинена, че не си е платила сметката в салон за красота. Гневни собственици на студиото публикуваха историята в Интернет, пише вестник „Телеграф“.
Десислава Ефтимова разкри как миската си е тръгнала без да плати в салон за красота. Деси, която е управител, издаде подробности за случката, след което Атанасова заяви, че всъщност е отишла да си сложи мигли, които паднали за ден. Двете дами влязоха в словесен спор, изваждайки кирливите си ризи, чрез социалните мрежи. Дима е финтирала заплащането, обещавайки, да изпрати човек, който да предаде парите за тунинга й, но той така и не се появил, Тя бързала, а в близост било невъзможно да изтегли пари. Затова просто тръгнала. Край на нападките поставиха заплахите помежду им, намесващи КЗП и НАП, които искрено разсмяха последователите им.Звезда от филма „Момчето си отива“ влезе в лудница: Актрисата Христина Русева буйствала по улиците на СливенЕдна от звездите от филма „Момчето си отива“ – актрисата Христина Русева, била вкарана в лудница, в …Nov 1 2018skafeto.com

Екранният Джаро побесня, след като бе разпространено, че си е тръгнал без да плати в бар на нашенското Черноморие.
„Това е потресаващо за мен и бих искал повече хора да разберат колко струват българските звезди. Михаил Билалов беше клиент в заведението, където съм управител и за да стане част от обща снимка с персонала ни струваше 20 лева”, казва управителят на заведението.
Това са пълни глупости! Правят си реклама на мой гръб, няма такова нещо! Потресен съм от тази долна лъжа“, на свой ред ревна като ужилен актьорът.
Историята помни и почерпката на режисьора Бойко Богданов. 59-годишният театрал бе злоупотребил в Клуба на артиста, където изпил 8 малки ракии и една бира. Той обаче си тръгнал и не платил сметката си от 28,60 лв.

„Вие сте един осъществил се човек., Прекрасен режисьор, чието име ще остане в историята на българския театър, доказан ерудит. Бива ли, ей тъй на, с един замах да съсипвате себе си, реномето и присъствието в културния живот и на без това беззъбата ни култура. Ние от Клуб на артиста ви прощаваме пиянските изцепки, ругатните без повод, досаждането, дори и неплатената сметка от последното ви посещение опрощаваме. Само се стегнете. Създадохме този клуб за театрали и съмишленици, такива като вас. А вие вече явно не се причислявате. Или не заслужавате“ – това съобщиха от ръководството на клуба в писмо до медиите.Голямата ни актриса Йорданка Кузманова хвърли истинска бомба: Юрий Гагарин беше влюбен в мен!Първият космонавт Юрий Гагарин е бил влюбен в голямата българска актриса Йорданка Кузманова! Това се…Nov 1 2018skafeto.com

loading...