стегнато коремче

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Фактът, че лятото официално отмина, за повечето хора означава, че започва новият цикъл от сезони, докато отново стигнем до онези блажени и топли дни. Обикновено през студените месеци се храним с по-тежки храни и не следим толкова изкъсо фигурата си, но истината е, че ако успеем да се поддържаме през цялата година не само ще изглеждаме феноменално, но и много по-лесно ще постигаме резултатите, които искаме. Затова днес ви представяме как да постигнем бленуваното стегнато коремче само за десет минути на ден.

Макар че лятото отмина (без повече бански и оскъдни дрехи), всеки от нас си мечтае за стегнато тяло, а плоското коремче винаги е на мода, пишат от iwoman.bg. Често се тормозим с повече от 10 упражнения, а след втория ден имаме мускулна треска. Ето защо подбрахме 5 удобни упражнения, които ще ви отнемат не повече от 10-15 минути. Лесно и бързо, без оправдания, че не ви остава време. Вижте как да влезете във форма с помощта на известната треньорка Кайла Итсинес.

1. Повдигане на крака – 20 повторения
2. Крънч тип „Каране на колело“ – 30 повторения
3. Упражнение тип „Изкачване на планина“ – 50 повторения
4. Свиване на корем и ръце с използване на тежест – 20 повторения
5. Планк – 35-40 секунди

Правият коремен мускул (Musculus rectus abdominis) е дълъг, плосък, лентовиден мускул изграждащ най-предната част на коремната стена. Разполага се встрани от срединната линия и се състои от надлъжни мускулни снопчета с вертикална посока. Започва чрез зъбци от предната повърхност на хрущялите на V, VI и VII ребро и от мечовидния израстък. Мускулните снопчета вървят успоредно надолу и се прикрепват чрез здраво сухожилие за лонната кост. По дължината си мускулът се разделя от напречни сухожилни ивици на 4 – 5 коремчета. Всеки един от правите коремни мускули е разположен в сухожилно влагалище) (vagina m. recti abdominis), образувано от сухожилните разтеглици на външният кос, вътрешният кос и напречният коремен мускул.

30-дневно предизвикателство за перфектно дупеВъншният ни вид е първото нещо, което останалите хора забелязват, независимо дали си го признават ил…Oct 3 2019skafeto.comКак да се отървем от петте вида разплути коремчета, които тормозят всичкиЗимата отмина и все по-често заставаме пред огледалото в дилема какво да облечем. Когато установим, …Apr 24 2019skafeto.com