Стоян Алексиев чака бебе

Стоян Алексиев бил на върха на щастието, защото бил в трепетно очакване на бебе. До три месеца актьорът щял стане отново дядо, но и този път на внучка.
Новината съобщи неговата снаха Яна Титова, която е съпруга на по-малкия от двамата му синове – Александър. Бъдещият татко е известен на публиката с ролята си на д-р Василев в първите сезони на докторската сага „Откраднат живот“. Въпреки че първоначално Яна и Александър не искали да знаят какъв е полът на бебето, за да може раждането му да бъде пълна изненада, бременната актриса и режисьорка не устояла на любопитството си и при последния си преглед научила от лекарите, че ще има момиченце. Това ще е втора дъщеря за нея и Александър. И преди на научат, че ще имат щерка, двамата се надявали точно на това, защото и малката Ая искала сестричка.
Макар от доста време арт семейството да живее и работи в Лондон, Яна се доверила на родни акушер-гинеколози и щяла да ражда в столична болница.Актьорите, които не доживяха до 50 години заради алкохолаАлкохолът е порокът, който е причинил смъртта на много известни личности. Сред тях са имена като Ива…Jan 24 2019skafeto.com

Поне такъв бил планът, ако контракциите не започнели я в самолета на път за родината, я в лондонския градски транспорт. Тя споделя, че животът им зад граница с Александър бил интересен и динамичен, но когато решили да емигрират, битовизмите и неочакваните трудности едва не ги разделили. Заедно обаче се справили с първите критични моменти на безпаричие и това им помогнало да се опознаят още повече и любовта им един към друг да стане още по-силна.
Зачеването на второто им дете било абсолютно желано и планирано, защото и двамата мечтаели за голямо семейство с много наследници. Противно на мълвата, че Александър и Яна не поддържат връзка с неговия баща Стоян заради скандалната му любовна афера с 44 години по-младата от него актриса Ивана Бобойчева, те били широко скроени и не го съдели за извънбрачната му връзка и щели да разчитат на неговата помощ и тази на законната му жена Надежда за отглеждането на бебчето.Глас народен: Искат Ванката на Слави Трифонов за актьор„Народът иска Ванката за актьор. Това е то.“ С тези думи екипът на „Шоуто на Слави“ тръгна към Дълги…Jan 22 2019skafeto.com

loading...