Помислили ли сте някога дали сте склонен да следвате интелекта или интуицията си? Вашият ум е аналитичен или интуитивен?
Днешният тест ще ви помогне да научите това, пише dunavmost.com. Погледнете изображението за няколко секунди.
Какво на първо място ви привлече вниманието? Решихте ли? След това погледнете резултата.
Лимонови дървета
Ако първото нещо, което видяхте са лимоновите дървета, това означава следното. Наистина имате уникална интуиция.
Тя винаги ще ви каже какво да правите и какво решение да вземете, дори и ако не винаги знаете по кой път да поемете
Интуицията ви предупреждава за хора, които са негативни спрямо вас, помага да се идентифицират възможните скрити мотиви за действия и начини на манипулация.
Вие винаги сте първите, които изпитвате опасност, вашата предпазлива природа е резултат от силната ви интуиция, пише “За жената”.
Вашите решения често са импулсивни и причудливи, и все пак се доверявате на интуитивен компас, който винаги сочи в правилната посока, което ви предпазва в доста тежки ситуации.
Страхотен и удивително точен тест: Първото нещо, което видите, ще покаже какъв ум притежаватеБърз и много интересен тест: Изберете си една циганска карта и вижте какво ви е отредила съдбатаПредлагаме ви този тест с цигански карти, който ще ви подскаже как се движите в живота и от какво им…Nov 2 2018skafeto.com

Маса
Ако първото нещо, което видяхте, е една маса, това означава следното. Имате аналитичен ум и следователно сте склонни да анализирате всичко, за да можете винаги да контролирате ситуацията.
Знаете как да мислите и разсъждавате логично. Вашите отражения се подреждат в строга логическа последователност.
Вие сте в състояние да събирате факти, да ги анализирате и да изградите верига от тези факти, която ще ви доведе до правилните изводи или най- точните резултати.
Тъй като вашата интуиция не е развита, това обстоятелство ви прави още по-внимателни по отношение на преценявате на всички пречки и всички обстоятелства по пътя към постигането на вашата цел.

Чаена чаша
Ако първото нещо, което видяхте е чаша чай, това означава следното. Можете да балансирате аналитичните и интуитивни способности.
Вашето наблюдение, аналитичен ум, съчетан със силна интуиция, не ви позволява да забравите най-малката подробност. Забелязвате малките неща, които се случват наоколо, особено тези, които малцина забелязват.
Тази способност ви помага в много отношения. Благодарение на нея вие предизвиквате възхищение в хората и често търсят вашите съвети.
Искате да помагате на хората, но трябва да внимавате да не давате твърде много на онези, които могат да се възползват от вас и да бъдат в ущърб на вашите собствени интереси.

Курабийки
Ако първото нещо, което видяхте, е „бисквитка“, това означава следното. Склонни сте често да вземате спонтанни решения, дори тези, които са фатални за вас.
Когато вземате такова решение, практически не го премисляте и разчитате само на късмет или интуиция.
Точно поради тази причина често се сблъсквате с проблеми, заради добротата и наивността си
Ето защо трябва да бъдете с повишено внимание при всякакви изненади, особено когато ви натискат на мига да решите.Какво ще ви се случи в близко бъдеще – бърз тест за една минута: Какво забелязахте първо?Този кратък психологически тест за една минута ще ви разкрие какво ви чака в близко бъдеще, пише sav…Nov 7 2018skafeto.com

 

loading...