анелия къща

Когато не е на участие фолк певицата Анелия обитава уникална къща като от приказка. Според брокери на недвижими имоти нейния нов дом е по-луксозен от тези на много български бизнесмени и богаташи. Видимо парите не са били ограничаващ фактор при вдигането на подобен внушителен палат, както и на прилежащия към него грамаден двор, съобщава агенция Блиц.

Всичко е направено с най-качествените и скъпи материали. Анелия успя да се нанесе в къщата в полите на Витоша преди около година, но категорично не желае да я показва публично. Фолк фурията е отбивала и предложенията на няколко телевизионни екипа да гостуват  в дома й.

Дворът на къщата е добре подреден и очевидно за него се грижат професионални градинари. Големи храсти, дървета, борове, просторна морава са разположени около къщата, а басейнът дава допълнителен бонус за обитателката на палата. Запознати издават, че само за отлично аранжирания двор Анелия се е изръсила над 150 хил. лева, пише вестник „Галерия“.

Страхотната къща на Анелия за 1.5 млн.

За да може да се наслаждава непрекъснато на красивата си градина, Анелия е решила трапезарията и холът да не са отвсякъде затворени със стени. Огромни френски прозорци отварят дневния тракт към двора, който е естествено продължение на къщата.

В хола има голяма камина, която отоплява едновременно и двете помещения. В холната част е поставена семпла мека мебел и ниска дървена маса, а на пода е сложен паркет и мек килим. Далеч по-пищна е трапезарията. Огромната дълга маса е разположена точно в средата, а около нея са наредени кожени столове, два от които са със златни орнаменти. Над масата пък е монтиран пищен златист полилей, който напълно се вписва в стила на помещението.

Страхотната къща на Анелия за 1.5 млн.

Подът е покрит с мраморни плочи, с които е облицована и друга от колоните в трапезарията. Къщата на Анелия има още два етажа – един приземен, където има малък киносалон. На последния етаж са спалните, две от които са за нея и дъщеря й Ивон. Те са също луксозно обзаведени по последна мода в интериора.

Страхотната къща на Анелия за 1.5 млн.

Според оценките на брокери на недвижими имоти, певицата се е охарчила с близо 1,5 милиона за всичко – терен, озеленяване, архитектурен проект, строители материали, електроснабдяване, довършителни работи, обзавеждане и т.н.

loading...