пикантни подробности

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Самолетите стават все по-достъпен и предпочитан начин за транспорт сред хората. Да, по-скъпо е, но в същото време все повече компании предлагат икономични билети, а освен това това пътуване ни спестява много време. Всеки от нас се е чудил за секса по време на полет, а днес ви представяме разказа на една стюардеса, която разкрива пикантни подробности за него.

Стюардеса, цитирана в британските медии, разкрива, че в последно време пътниците не се притесняват да правят секс пред очите на останалите и се сблъсква с подобни случаи все по-често. По думите й те дори не ползват тоалетната, за да се уединят, предават от pochivka.blitz.bg.

„Прави ми впечатление, че все повече хора намират за съвсем нормално да го правят пред останалите хора, но най-странното е, че и на тези около тях не им прави впечатление“, твърди Рита Пул. „Имахме случай, в който млада двойка просто се покри с одеsлото и започна да се движи напред – назад. Чуваха се дори стонове, на метри от тях имаше деца“, спомня си стюардесата.

„Случвало се е да се затварят пътници в тоалетните, но не много често. Например скоро две симпатични момичета влязоха вътре и беше ясно какво правят там. Всичко зависи от симпатиите. Ако двойката ми хареса, не се намесвам – нека да правят, каквото са решили. Но, ако не ми вдъхват доверие – се намесвам.

Имаме и ключове за тоалетните, така че може да ги отворим във всеки един момент, ако предусетим опасност“, казва тя. „Когато се стигне до там, че сексът е прекалено шумен или явен за околните, отиваме до двойката, започваме да светим с фенерче или да кашляме, за да ги прекъснем“, разкрива част от триковете Рита Пул.

Тя отбелязва, че действията на подобни пътници на борда на самолета противоречат на правилата за безопастност, но пък не са незаконни. „Но пък за незаконно се смята, когато някой не изпълни указанията на стюардесите. Затова и, ако стюардесата ви помоли да престанете да правите секс, трябва да го направите“, добавя тя.

През май австралийският телевизионен водещ Дарън Макмалън направи серия от публикации в инстаграм, на които се виждаше как мъж и жена, седящи пред него, правят секс. Това станало на борда авиокомпанията Jetstar. По думите на Макмалън в началото действията на двамата били незабележими, но после креслото им започнало да се тресе. Стюардеса публикува личния си дневник с най-куриозни ситуации в самолет (ГАЛЕРИЯ)На всеки се е случвало, пътувайки със самолет, да бъде възмутен от поведението и навиците на останал…Oct 13 2019skafeto.com


loading...