хора

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Едва ли има някой от нас, който да не познава поне един изключително суеверен човек, който като види черна котка изпълнява какви ли не ритуали, плюе си в пазвата и не си оставя чантата на земята, защото води до безпаричие. Или пък самите вие сте точно от този тип хора? Е, честито! Определено това е от голяма полза за вас.

Изследване показва, че суеверните хора живеят много по-дълго от останалите и се радват на по-добро здраве. Резултатът се дължи на изследвания, които са били проведени в рамките на около десет години, през които са проучвани и систематизирани мненията, възгледите и начина на живот на около пет хиляди човека.Добрите и лошите страни на любимото ни кафеМненията за влиянието на кафето върху организма са много и противоречиви. Докато някои изследователи…May 20 2019skafeto.com

Цели деведесет и три процента от участниците в проучването, които са над осемдесет годишна възраст споделят, че през целия си живот са вярвали в най-различни суеверия, както и в сънищата си и тяхната сила.

Резултатите от това изследване определено имат своята логика, защото всеки един суеверен човек е значително по-предпазлив от останалите и внимава много при всяко едно свое действие.

Най-големият брой на суеверни хора е в Шотландия и именно там са хората, които живеят най-дълго. Разбира се, има логика в това, хората, които вярват в суеверия, да се радват на по-добро здраве. Всеки един суеверен човек намира хиляди начини да се предпази от най-различни болести, за които е чул, че се причиняват по определен начин. И именно тези съображения и вяра успяват да донесат на тези хора толкова дълъг и пълноценен живот.

Така че, когато около вас има суеверен човек, чиито действия ви се струват наистина странни, сетете се за тази статия и отново помислете!Внимание: Кафето увеличава риска от инфаркт с 50% в тези случаиМалко хора могат да си представят старта на работния ден без чаша ароматно кафе. Консумацията на аро…May 16 2019skafeto.com