https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Всички обичаме да си правим тестове, защото повечето от тях разкриват нашия характер и що за хора сме. Повечето тестове са дълги и досадни, съставени са от много отговори и отнемат време за решаването им. Затова сега ви предлагаме супер прост тест, който се оказва почти на 100% верен. Разгледайте снимката и си изберете едно от бебетата, за което предполагате, че е от женски пол. А сега вижте какво означава вашият отговор:
Ако сте избрали вариант А, то вие сте рационалист в живота. Преди всяко важно решение вие мислите по няколко пъти и не действате прибързано и лекомислено.Тест: Ако имате поне една от тези черти, то вие сте по-умни от повечето хораИнтелектът е нещо, което не може да се забележи от пръв поглед. Наистина е трудно веднага да прецени…Jun 12 2017skafeto.com

Обичате да следвате правилата и рядко се отклонявате от правия път.

Мразите да нарушавате правилата и законите и се стараете всячески да ги спазвате.
Ако предпочитате вариант В, то вие сте човекът творец. В главата ви бушуват творчески идеи и имате склонност към рисуване или живопис. Хората ви обичат, защото има с какво да ги обогатите и какво да им дадете. За тях вие сте вдъхновение и на тях им е приятно да общуват с вас, защото винаги имате какво да им дадете.
Ако се спряхте на С, това означава, че винаги имате решение на проблемите и пречките, които застават пред вас. Знаете много добре какво да правите във всяка една трудна ситуация и винаги намирате правилното решение за проблема. Промените не ви плашат, защото лесно привиквате и се адаптирате към тях. Много лесно разгадавате намеренията на другите, което е ваш печеливш коз.
Ако изберете вариант D, това означава, че вие сте човек, който вярва в доброто и може да прощава без проблем за стореното зло. Не сте злопаметни и вярвате в добрите неща и благотворителността. Обичате да помагате на другите, обичате да давате втори шанс и не съдите човека до вас за допуснатите му грешки. С една дума – вие сте „добра душа“.
Ако тестът ви е харесал и е верен, ще се радваме да го СПОДЕЛИТЕ с някой близък човек или приятел.Проверете нивото на вашия имунитет само за 2 минути! (ТЕСТ)Имунната ни система е много важна част от цялостното ни здравословно състояние. Тя е основната защит…May 22 2017skafeto.com