Дони

Крайностите не са препоръчителни в никаква форма. Това ще потвърди всеки лекар, особено ако става дума за правилното и здравословно хранене.Веско Маринов дебелее от любовни баклавички: Певецът си избира жени кулинарки, обича да похапва обилноВеселин Маринов е олицетворение на великата фраза, че любовта на мъжа минава през стомаха му.
Много …
Oct 19 2018skafeto.com

Певецът, музикален продуцент, текстописец и композитор Добрин Векилов-Дони продължава да линее със страшни темпове. Той става все по-слаб от ден на ден и вече се стопил до под 50 килограма. Лицето му пък e като на старец на смъртно легло.
Суровоядството превърна Дони в скелет: Мъжът на Нети плаши с вида си

В понеделник следобед 52-годишният Дони шокира с кльощавия си вид минувачите по столичната улица „Граф Игнатиев”. Хората видяха една подвижна щека, на върха на която стърчаха две големи уши и плитка. Тънките като клечки крачка на изпълнителя на „Уморени крила” бяха обути във впити дънки, което правеше визията му още по-комична.

Нелепо под залинялото тяло изглеждаха и огромните обувки – тип танк, с които музикантът ходи неизменно в последните няколко години. В района на пл. „Славейков” Дони се спря на сергия за книги. Той разгледа внимателно изложените там томчетата за духовно усъвършенстване, но не си купи нищо, пише ‘Уикенд“.

В последните 2-3 години Векилов е стопил над 35 кг. от телесното си тегло. Причината за драстичното му отслабване обаче не е здравословен проблем, както сигурно мнозина си мислят, а увлечението му по източните учения и практики. Заради манията си по йогизма, певецът си е наложил специален хранителен режим, основан на суровоядството. Сега той яде предимно необработени термично плодове и зеленчуци.Азис позлати майка си за ЧРД: Певецът не й дава да работиФолк звездата Азис не пропуска възможност да обяви пред медиите как за него семейството е най-важнот…May 14 2019skafeto.com

loading...