съвременната Рапунцел

Има много жени, които не обичат да подстригват косата си, тъй като смятат, че с дълга коса изглеждат по-добре. Разбира се, това е въпрос на личен избор. Когато става въпрос за съвременната Рапунцел, хората си представят, че тя не се е подстригвала няколко години, за да придобие прякора си. Но днес ще ви представим историята на една жена, която не е рязла нищо от косата си за цели 30 години.

Честно казано, понякога си мечтаем да отрежем косата си, само за да спестим нерви от поддръжката, „лошите дни” и скъпите продукти, предават от iwoman.bg. И макар че на нас ни звучи като сън, това вероятно е най-големият кошмар за украинката Алена Кравченко, която „отглежда” косата си от 5-годишна възраст.
Съвременната Рапунцел, която не се е подстригвала от 30 години (Снимки)

34-годишната жена не е подстригала косата си вече почти тридесет години, което бързо й спечели прякора „съвременната Рапунцел”. В скорошно интервю блондинката сподели, че майка й е запалила любовта към дългата коса, а към днешна дата гривата на Алена всъщност надвишава собствената й височина, но това съвсем не означава, че ще бъде отрязана дори и с 1 сантиметър.
Съвременната Рапунцел, която не се е подстригвала от 30 години (Снимки)

„Любовта ми към косата е толкова силна, че нито за секунда през целия си живот не съм и помисляла да си направя някаква прическа. Не виждам и не мога да си се представя с къса или боядисана коса! Не ми е трудно да водя нормален живот с косата, нито пък ми тежи постоянната грижа. Напротив, всичко е радост, защото това е част от мен – моята красота и богатство. Разбира се, имам някои стриктни правила – никога не използвам сешоар, преса или маша, не реша, когато е мокра и винаги използвам хидратиращи продукти.”

Вижте още:Много жени биха се познали в тази история: Така не случих на мъж и пак си тръгнах унизенаВероятно много жени биха се познали в историята ми. В моя живот мъжете винаги са били черна точка. О…Dec 9 2019skafeto.comВдъхновяваща история за 90-годишна жена, която игнорира смъртоносна болест, за да следва мечтите сиКогато Норма навършва 90 години, животът й се срива. Възрастната американска дама губи любимия си съ…Dec 28 2019skafeto.com

loading...