Съдбата е нещо, в което не всеки човек вярва. Да, обаче всеки от нас е имал моменти, в които като че ли някаква висша сила е предопредила какво точно да се случи, кога и как. Обикновено когато става въпрос за Съдба, често тя се свързва с лично число. Днес ви представяме един метод, по който да определите каква е предначертаната ви съдба. За целта първо трябва да разберете личното си число. В Кабала се смята, че числото 142857 носи хармонията в живота ни. Това, което трябва да направим, за да определим собственото си число, е да вземем датата си на раждане и да я съберем с това число. Например, ако сте родени на 1 юли 1970 година, то датата става 19700701.

След това събирате 19700701 с 142857. Получава се 19 843 558. Махаме нулите и повтарящите се цифри и ссе получава 1943. След това събираме 1+9+4+3 и се получава 17. Ако полученото число е по-голямо от 12, събираме отново до едноцифено число. Така в примера числото става 8.

И така, ако полученото число е 1, то вие сте родени под щастлива звезда. Имате възможност да изградите живота си точно както ви се иска и нищо няма да ви се опре.

Ако числото ви е 2, то характерът ви е бурен и неуравновесен. Съдбата ви е да бъдете по-търпеливи и да си поставите цел, която да следвате независимо от трудностите.

Ако числото ви е 3, то вие сте късметлии. Няма да имате твърде много трудности в живота си и ще постигате успехи.Многобройни факти подсказват, че числото 42 е създадено от висша сила. Научете фактите защо това е такаИзследвано е, че параметрите на стандартния космологичен модел се получават като комбинация от три ч…Sep 14 2017skafeto.com

Ако числото ви е 4, то вие сте борци. Ще трябва да се трудите за всичко, което получавате в живота си.

Ако числото ви е 5, то вие сте силни. Животът ви не е лесен, но няма да има нещо, което да ви сломи духом и с което да не можете да се справите.

Ако числото ви е 6, то вие не сте късметлии. Необуздани сте и Съдбата ви е да се смирите.

Ако числото ви е 7, то вие сте целунати от Съдбата. Всяка цел, която си поставите ще постигате с лекота и няма да има никакви пречки в живота ви.

Ако числото ви е 8, то вие сте емоционални. Съдбата ви дава знак, че трябва да сте по-уравновесени, за да постигнете всичко, което желаете.

Ако числото ви е 9, то вие сте неуверени. Съдбата ви е да преодолеете притесненията си, за да бъдете щастливи.

Ако числото ви е 10, то вие сте родени под щастлива звезда. Обстоятелствата винаги ще бъдат на ваша страна и късметът също.

Ако числото ви е 11, то вие сте талантливи хора. Имате нужните умения и знания, с които ще постигате целите си.

Ако числото ви е 12, то вие трябва да сте по-решителни. Съдбата ви е да съумеете да превъзмогнете несигурността си.Само за дами! Какъв тип жена сте – камериерка, принцеса или кралица? (СНИМКА)
Всеки човек има определени предпочитания, по отношение на дрехи, цветове, обувки и въобще всичко, к…
Sep 4 2017skafeto.com


loading...