съдебно дело

Драматично съдебно дело прикова погледите във Великобритания. Мъж иска от невярната си съпруга да му възстанови всички пари, похарчени за нейния син, тъй като се оказало, че той е от друг мъж, с когото тя е имала връзка.Какво кара различните зодии да изневеряватВ живота на всеки може да се случи да бъде изкушен да изневери на половинката си, а причините за заб…Jul 22 2019skafeto.com

Освен това мъжът иска името на истинския баща да бъде оповестено, както и да му бъдат заплатени компенсации за ситуацията, в която е бил поставен, предава metro.co.uk.

Съдът в Лондон е разпоредил, че жената трябва да каже на мъжа и сина си името на човека, който е истински баща на детето.

Но съдията по делото не разрешава на съпруга да оповести публично името на бащата на детето, като посочва, че то не бива да разбира истината, докато подходящият момент не настъпи. За целта социален работник ще съветва родителите и ще реши когато момчето трябва да научи истината.

Освен всичко друго, имената на всички участници в делото не бива да изтичат в медиите.

Жената и мъжа спорят дали трябва детето ѝ да разбере истината за истинския си баща. Според мъжа то трябва да знае, докато жената е на противоположното мнение.

Подробности по случая се появиха през юли, когато съдът публикува първоначалното решение.

Съдът посочва, че мъжът е бил „опустошен” от новината, че не е баща на момчето и е започнал поредица от съдебни спорове. Според институцията, жената е „пълна с угризения“.

loading...