молитва за помощ

Всяка молитва е насочена към някакви наши желания, които ние истински искаме да се сбъднат, но определено е необходимо силно да повярваме в тях и да бъдем искрени, когато се молим да се случи дадено нещо. И днес сме решили да ви представим една страхотна молитва, с която можем да привлечем много прекрасни неща в живота си. Разбира се, важно е всичко, за което се молим, да бъде от сърце, да бъде искрени и честни. Само тогава нещата, които истински желаем ще дойдат в живота ни. Молитвата, която ще ви представим днес, е част от книгата „Магическата сила на разума“, чийто автор е Джоузеф Мърфи.Молитва към Богинята на изобилието, която ще ви помогнеТова е една невероятна богиня на успеха, изобилието, благополучието и късмета, която се смята за зак…Feb 5 2019skafeto.com

“Даровете на Бога – са моите дарове. Аз използвам всеки момент от деня. С мен са Божествената хармония, мир и изобилие. Божията любов излиза от мен, благославя всеки, който попада в моето обкръжение. Божествената любов ме лекува сега. Не се боя от зло, защото Бог е с мен. Аз винаги съм бил заобиколен от свещения ореол на Божествената любов и сила.

Аз твърдя, чувствам, знам и вярвам решително и позитивно в това, че очарованията на Божествената любов и бдителност насочват, изцеляват и се грижат за всички в семейството ми и за тези, които аз обичам. Аз по Божествен начин се направлявам по всичките ми пътища. Аз съм чисто русло за Божията любов, истина и красота. Аз усещам как през мен протича Неговата река на мира. Знам, че всичките ми проблеми се разтварят в ума на Бога. Пътищата на Бог – са мои пътища. Думите, които говоря, стигат там, където ги изпращам. Аз се радвам и възнасям благодарност, разбирайки, че ще получа отговор на молитвата си. И това е така”.

Тази молитва трябва да се казва всяка сутрин и всяка вечер в продължение на поне един месец. Само тогава ще можете да се радвате на истинско щастие и просперитет.
Александра БОЖИДАРОВАМолитвата на Антоан дьо Сент-Екзюпери за най-тежките периоди в живота ни: Вярата, че нещата ще се оправятТези дни отбелязахме поредната годишнина от смъртта на френския писател и авиатор Антоан дьо Сент-Ек…Aug 1 2018skafeto.com

loading...