силата на мисълта

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Всеки човек има мисли и размишлява по най-различни въпроси. В интерес на истината, мозъкът на всеки от нас работи постоянно, дори когато спим. Но много от хората не осъзнават, че мислите са енергия и оказват въздействие върху живота ни. Силата на мисълта е едно от нещата, които трябва да осъзнаем и да не пренебрегваме в живота си. Има хора, на които нещата им се получават много лесно и все им върви.

Това не е случайно. Дължи се на позитивна нагласа и мислене. Същото важи и за хората, които все имат проблеми. Тук важи максимата, че каквото мислим, това привличаме. Разбира се, невинаги можем да сме позитивни и да видим доброто в трудни ситуации.

Но става въпрос за това да не сме обсебени от мисли за проблеми и неволи, а напротив. Трябва да мислим за хубави неща, за да може силата на мисълта ни да работи в наша полза. Следващите няколко съвета ще ни помогнат, за да увеличим енергията на мислите си и да използваме позитивното мислене по-правилно и успешно.

На първо място сме ние самите. Трябва да се научим да визуализираме мечтите си. Това се случва като се съсредоточим и мислим за това къде искаме да сме вбъдеще. Например ако искаме да имаме къща, си мислим за това, че ще успеем да се сдобием с нея.Ето как да привлечем в живота това, което искаме! Трябва само да променим начина, по който мислим за него!В психологията има редица научни трудове и теории, които разглеждат мисленето на хората и начинът, п…Aug 26 2017skafeto.com

Второто правило е да ценим нещата, които вече притежаваме.

Когато осъзнаваме какво имаме и сме благодарни за него, тогава ще можем да привлечем и други хубави неща. Трябва да гледаме на желанията си сякаш вече сме ги постигнали. По този начин ще повлияем на обстоятелствата и те ще бъдат по-благосклонни.

Друго основно правило е да сме съсредоточени върху себе си. Не бива да мислим завистливо и да гледаме другите, а да бъдем фокусирани върху себе си. Разбира се, ефектът няма да е мигновен, но бързо ще усетим разликата.Кавалерството е по-различно от преди! Самите жени вече го приемат по различен начинВ днешно време животът безспорно е много променен, дори и ако го сравним с началото на века. А какво…Sep 12 2017skafeto.com