етерични масла

Има най-различни видове етерични масла, които всеки от нас може да си купи и да използва за каквото му е необходимо. Обикновено избираме маслата, според мириса им, но се оказва, че освен за приятен аромат и подхранване, можем да ползваме етеричните масла и за отслабването си.

Искате да отслабнете? Етеричните масла могат да ви помогнат! С етерични масла може да отслабнете безопасно, пишат от actualno.com. С тях може да стимулирате частите на тялото, които участват в процеса по изгаряне на мазнини. Разбира се, тук трябва да предупредим, че няма да отслабнете бързо, но етеричните масла ще ви насочат към пътя за отслабване. Ще се чувствате добре, ще спите добре и ще изгаряте повече мазнини, когато използвате етерични масла. Може да пиете етерични масла, като сложите една капка в чаша вода, или да ги дифузирате. Може, също така да ги прилагате локално, като ги смесвате с масла-носители, на кокосово масло.

1. Етерично масло от лимон
Етеричното масло от лимон потиска наддаването на тегло, повишава енергията и покачва настроението. Лимонът съдържа също лимонен, който има силата за разтваряне на мазнини.

2. Етерично масло от грейпфрут
Етеричното масло от грейпфрут се използва и за отслабване, тъй като може да помогне за намаляване на мастните клетки като целулит. Етеричното масло от грейпфрут помага при отслабване, като стимулира метаболизма, разтваря мазнините, почиства бъбреците и съдовата система.

3. Етерично масло от копър
Етеричното масло от копър помага за отслабване, като подобрява храносмилането. То осигурява по-дълбоко усещане за спокоен сън и потиска апетита. Копърът е естествен източник на меланин. Той помага за преобразуване на мазнините в основен източник на енергийни разходи.

4. Етерично масло от канела
Канелата е едно от най-добрите етерични масла за отслабване. То е изключително ефективно при разграждането на захарта в човешкото тяло и превръщането й в енергия. Потиска апетита, засилва метаболизма и подобрява храносмилането, което води до загуба на тегло.

5. Етерично масло от мента
Етеричното масло от мента помага при отслабване, като потиска апетита за храна. Етеричните масла от мента стимулират частта от човешкия мозък, която създава по-пълно усещане за удовлетвореност и релаксация. Всички тези етерични масла ще ви помогнат по пътя към здравословно отслабване, независимо, дали ги приемате във вода или ги прилагате локално. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!3 растения ни помагат срещу кърлежи, мухи и бълхиС лятото идват освен хубавите моменти с почивки и пътувания, също така и неприятните с различни доса…Aug 2 2019skafeto.comЗащо е полезен уникалният липов чай?Едва ли има някой от нас, който никога не е пил липов чай. Добре де, възможно е да има, но пък със с…Feb 19 2019skafeto.com

loading...