Съдбата си знае работата! Дори и в най-тежките моменти може да прати знак, който е способен да промени цял един човешки живот. Точно това се е случило в един от североизточните американски щати – Ню Хемпшир. За странната намеса на възвишеното разказа студентката и млада майка Кейси Фишър. Тя бързала за лекции, но искала преди това да хапне нещо. Пред ресторант от популярна верига за бързо хранене обаче Кейси попада на един просяк.

Без дори да осъзнава какво ще се случи, тя играе ролята на изпратен ангел, който променя живота на изпадналия човек.

Ето какво написа Кейси във Фейсбук: „Днес ми се случи нещо наистина обикновено. Видях бездомник да си брои монетите. Започнах да го разпитвам, но той отговаряше троснато и с неприкрита досада.“Бездомник отказа хероина и стана милионер (СНИМКИ)История като тези от приказките набира популярност в социалните мрежи. В нея се разказва за невероят…Mar 30 2017skafeto.com
Тази майка купи на просяк закуска. Бележката, която той ѝ написа, я остави без дъх (СНИМКА)

Момичето обаче не се отказало и помолило скитника да седне с нея и да си поговорят. И тогава той се успокоил и разказал историята си. Наркотиците го били превърнали в някакъв друг и непознат човек, който ненавиждал.

Загубил майка си, която била болна от рак, а баща си така и не познавал. Цял живот искал да накара майка си да се гордее с него, но това вече не било възможно. „Това всъщност е един прекрасен човек. Казва се Крис и е един от най-честни хора, които познавам.

Свърших с храната и трябваше да тръгвам, но той ме помоли да изчакам. Написа една бележка, ръката му беше нестабилна, даде ми я, усмихна се и някак си бързо изчезна“, разказва още Кейси. Когато обаче прочела написаното, дъхът ѝ спрял.

„Исках да се самоубия днес, на заради теб няма да го направя, красиво лице“, гласяло съобщението от Крис. С един малък човешки жест Кейси успяла да даде кураж и надежда на бездомния мъж да продължи да живее. Споделете тази история и знайте, че добротата винаги извиква доброто и в другите.Мъж помага с пари на бездомник, но той му отказва с думите: „Я си вземай парите! На мен за какво са ми“?Това е една история на Stan Kronev. Публикуваме я в оригиналната й версия: Това е дядо Асен. Той е н…Mar 30 2017skafeto.com


loading...