Семейството е нещото, което човек не може да си избере. Ние се раждаме в определено семейство и това са хората, които са с нас постоянно, особено в началото на живота ни. Често в семействата има проблеми, но хората успяват да ги преодолеят. Понякога обаче в живота се случва така, че между децата и родителите се случва нещо и отношенията им се развалят завинаги. В такива случаи за съжаление, няма сила, която да промени ситуацията. Днес ще ви представим една история, която показва, че понякога децата са прекалено крайни към своите родители. Тя много бързо обходи социалните мрежи и определено може да разчувства всеки. Ето и цялата история:

Мразех я и ме беше срам от нея! Тя работеше като готвачка в моето училище. Един ден майка ми влезе в класната стая, за да ме поздрави. По-късно съучениците ми се подиграваха, беше ми неудобно. Само дето не потънах в земята от срам! Исках майка ми просто да изчезне. Когато повтороно я видях ѝ казах, че ме е засрамила, и че е по-добре да умре! Майка ми нищо не ми отговои, само ме гледаше. Не се спрях нито за момент, за да помисля за това което ѝ казах, бях много ядосан. Бях незаинтересован за чувствата си… Исках само да си отиде у дома и никога да не се върне! По-късно получих възможност да отида в Сингапур на проучвания. Там се ожених, купих къща и имам деца. Бях щастлив и доволен от живота си. Но един ден майка ми дойде да ме посети. Не се бяхме виждали от години и никога не беше виждала своите внуци. Появи се на вратата. Моите деца започнаха да ѝ се смеят… Аз извиках към нея: „Как се осмеляваш да идваш в къщата ми и да ми плашиш децата! Просто така си се появила неканена! Иди си от тук веднага!“ Майка ми просто тихо отговори: „Извинявайте, трябва да съм сбъркала къщата“ – и изчезна.Майка от Обзор се трогна от историята с изоставеното бебе: „Ще помогнем, не може всички да гледат отстрани и да съдят“Съвсем скоро Мария изостави малкото си бебе в софийския квартал „Младост“, като се надяваше добри хо…Aug 2 2017skafeto.com

След няколко дни получих писмо.

Поканен съм на годишнина от завършване на училището. След тържеството се върнах до родния дом. Когато ме видяха местните жители ми казаха, че майка ми е починала. Нито една сълза не пуснах. Предадоха ми само едно писмо, което ми казаха, че е от нея. В него пишеше:
„Скъпи мой сине, мислех за теб през цялото време. Прости, че дойдох до твоя дом и уплаших децата ти. Беше ми приятно, когато чух, че си успял в живота, съжалявам, че винаги ти бях на тежест и те червих, но виждаш ли, когато беше дете, се случи инцидент, в който ти загуби окото си. Като майка, не можех да понеса да израснеш без едно око. Лекарите те прегледаха и казаха, че никога няма да можеш да виждаш. Аз ти дадох своето око… Бях горда, когато знаех, че синът ми ще може да гледа света с това око.
С любов, винаги с теб твоята майка.“ „История, в която майка, която учи сина си, че „метлата не е само за жените“ подлуди ИнтернетДа приучаваме ли децата си към домакинска работа? Да! И колкото в по- ранна възраст го правим – толк…Dec 7 2016skafeto.com

loading...