Твърде необичайна обява разбуни духовете във Фейсбук и предизвика вълна от харесвания и коментари в социалната мрежа. Мъж е демонстрирал шеговита и съвсем новаторска маркетингова стратегия, като е пуснал снимка с обявата. На нея, на фона на стоката за продан, са изписани по-важните „технически“ данни на добродушната и трудолюбива животинка, която от векове е свързана с битието на българина. Собственикът обяснява по следния начин, че иска да се раздели с животното: „Продава се 4х4 пасиларка„, след което уточнява, че се е грижел за магарето „като за собствената си жена“. По този повод голяма част от потребителите проявяват съчувствие и съжаление към магарето.
Тази обява за продажба на магаре взриви социалните мрежи. И има защо! (СНИМКА)Най-страхотната обява за продажба за кола! Вижте я и ще забравите за… (ВИДЕО)Ето я най-страхотната обява за продажба на стара кола. Вижте това видео и ще забравите за сайтовете,…May 4 2017skafeto.com

Други пък открито изразяват съмненията си, че цялата работа е на майтап.

В обявата пише още, че животното изглежда 1:1 като на снимката и „няма удари и обезкосмяване“. Съобщението е оформено досущ като обявите за автомобили втора ръка в автокъщите. Цената на магарето е 399 лева, като изрично е подчертано, че тя не подлежи на никакви коментари и пазарлъци. Четириногото е „произведено“ през 2009 година, „изминатите километри“ са 3700, „горивото“ е трева и слама, а „разходът на гориво“ е 1 килограм слама на 100 изминати километра. Като „екстри“ е посочено, че магарето е подковано и оборудвано със самар. Мощността на животното за продан пък е… половин конска сила.В голям завод за алкохол умира щатният дегустатор. Пускат обява, че търсят нов да го замести.

loading...