мъж със смартфон

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Интернет е раздвоен относно стара снимка от 1943 година, за която някои твърдят, че на нея мъж си играе със смартфон. Мъжът в кафявия костюм е бил заснет на плаж в Корнуол и може да се види как пипа нещо с ръцете си така, както някой борави с телефона си през 2018 година, пише британският вестник „Дейли мейл“, цитиран от агенция „Блиц“.

Около него има десетки плажуващи, които се наслаждават на последните за годината слънчеви лъчи, мнозина обаче са в ризи и дълги панталони.

Снимката е разпространена в мрежата от Стюард Хъмфрис, който първоначално не е забелязал странния мъж. Той написа в Туитър: „Британските работници по време на Втората световна война си почиват на брега на морето – плажът в Корнуел е заснет през септември 1943 година. Би било приятно, ако някой познае кой е този плаж“.

Прочутият екстрасенс Елисавета Логинова: Президентът на България ни повярва за контакта с извънземните в ЦаричинаНовата книга “Царичина – съдбовен контакт” на феномена Елисавета Логинова (издателство “Кибеа”) разк…Jul 15 2018skafeto.com

Скоро след публикуването на снимката обаче, потребители в Туитър отбелязаха, че мъжът на снимката използва мобилен телефон. „Само на мен ли ми се струва или пича на снимката използва телефон?“, пише потребител.

„Добро попадение. Очевидно мъжът на снимката е пътешественик във времето, който си гледа телефона. Най-накрая доказателството, което доказва, че пътуването във времето наистина съществува. Сега ние забелязваме неща на стари снимки, които в миналото сме пропускали, но сега знаем, че те са телефони, защото ги имаме„, пише д-р Кевин Пърсел.Канадски политик сензационно за извънземните: Те постоянно идват на Земята от 4 галактики и провокират войниСпоровете за това съществуват ли извънземните и осъществили ли са вече контакт с представители на на…Dec 13 2017skafeto.com