Леонардо да Винчи открил, че края на света ще се случи през 4006 г. и е оставил тайно послание в една от най-великите му творби. Художникът от 16-и век се смята за най-великият интелектуалец на всички времена и често се нарича „гений“ заради неговите творби, съобщава агенция „Блиц“. Неговата най-известна творба, „Мона Лиза“, държи рекорда на Гинес за най-висока стойност от над 700 милиона паунда застраховка.

Въпреки това, „Тайната вечеря“ е почти еднакво известна по света като най-възпроизвеждан религиозен художествен образ. Работата представя последната вечеря на Исус Христос с апостолите, както е описано в Евангелието според Йоан 13:21.

Да, Винчи представя как апостолите реагират, когато Исус съобщава, че един от тях ще го издаде. Но в картината може би скрито и тайно послание за края на света, разкрива сериалът „Топ 10 загадки и тайни“.
Окончателно: Апокалипсисът ще е на 1 февруари 2019 г. в 11.47 часа, сочи изтекла информация от НАСААпокалипсисът ще настъпи на 1 февруари 2019 г, обявиха новата дата дата за края на света руски медии…Jul 19 2018skafeto.com

„Той полага големи усилия да подчертае номер три„, разказва документален филм от 2017 г. „Има три прозорци и три групи апостоли. Дали просто искал да подчертае вярата в Света Троица или изображение крие нещо повече?“, питат авторите.
Тези спекулации не спират, защото се смята, че числата крият мрачно пророчество за края на света. По думите на Сабрина Сфорца Галиция, изследовател от Ватикана, Да Винчи е предвидил глобално наводнение, което ще се случи на 21 март 4006 г. и което, както твърди тя ще унищожи човешката раса.

„Има код на“ Да Винчи „, но не само този, който популяризира Дан Браун“, казва Галиция.

Сабрина Сфорца Галиция твърди, че Леонардо е предвидил края на света след „глобално наводнение“, което ще започне на 21 март 4006 г. и ще приключи на първи ноември същата година.
Учените разшифроваха записи на Исак Нютон, който е изчислил датата на Апокалипсиса според БиблиятаОколо 40 години бяха необходими на изследователите, за да разшифроват писмата на великия физик Исак …Sep 27 2018skafeto.com

loading...