Богдана Лазарова

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

„Ей такива и децата им убиха Милен Цветков и много други!”. Това послание във Фейсбук, илюстрирано с част от сцена от най-новия филм на Стефан Командарев „В кръг”, подлуди социалната мрежа, съобщава „Труд“.

Видеото е гледано от близо 900 хиляди души, споделено е 31 хиляди пъти и е коментирано повече две хиляди пъти. Това е истински феномен.

В клипа се случва следното. Героите на актьорите Ирини Жамбонас и Стефан Денолюбов са патрулна двойка от софийската полиция, която спира луксозен джип, който се движи подозрително. На волана е персонажът на актьора Николай Урумов, който е в компанията на младо момиче. Той е пиян и неадекватен.

Жамбонас иска книжката и документите на автомобила и започва грозна и унизителна за полицаите сцена. В нея разбираме, че шофьорът е важен политик, който има контрол върху полицейските началници, които от своя страна смачкват патрула и принуждават да пуснат политика.

Сцената, която виждаме във Фейсбук обаче е орязана и липсва края, който все пак вдъхва малко надежда – един симпатичен бунт на героинята на Жамбонас.

Играта на актьорите е толкова достоверна, че стотици потребители на социалната мрежа са приели филма за репортаж. В коментарите има потресаващи нападки срещу Николай Урумов.

Едва след намесата на Николай Ишков – шеф на зала „Арена Армеец”, който също е актьор, авторът на поста – добавя, че това е кадър от филма „В кръг” с ново послание – „Не мразете актьорите, те просто са много добри!”.

Лентата на Командарев направи телевизионен дебют по Нова телевизия часове след катастрофата, в която загина Милен Цветков.

Заради ролята си Ирини Жамбонас получи награди от фестивалите в Сараево и „Златна роза” във Варна. Цялата сцена е снимана в един кадър, от ръка, от майстора на камерата – Веселин Христов. Това придава много реализъм на филма и мнозина са объркали художественото с реалното.

Виж още:Лора Крумова огласи скандална версия за трагедията с Милен Цветков: Не е убийство, а екзекуцияБеше много леко да се работи с Милен Цветков, гледам видеа на нас през годините и се упреквам, че съ…Apr 27 2020skafeto.com