Безстрашен таксиджия се изгаври с дъщерята на страшилището на ъндърграунда Емил Милев-Крокодила, съобщава „България днес“. За стреса, който преживява, се оплака самата Габриела в социалните мрежи. Атрактивната брюнетка описва в детайли неприятната случка с таксиджия, който я лъже с маршрута и надписва сметката й.
„Значи, поръчвам си аз такси от „Дружба 2“ до „Герена“ и бързам, защото сестра ми пристига с автобуса от Ботевград сама. На 9 години. Шофьорът мина през „Цариградско“, летището, циганската махала, автогара „Изток“, „Хаджи Димитър“ и най-накрая „Герена“! Било най-краткият път“, започва Габриела своя разказ за перипетиите си по столичните квартали (текстът е запазен в оригинал – бел.а.).Късна вечер. Качва се засукана мацка в едно такси в „Младост“ и дава адрес за „Люлин 6“. Таксиджията цъфнал от щастие заради дългия курсКъсна вечер. Качва се засукана мацка в едно такси в „Младост“ и дава адрес за „Люлин 6“. Таксиджията…Mar 29 2018skafeto.com

Според дъщерята на Крокодила таксиджията я премята с цели 3 лева и 20 стотинки, но въпреки това атрактивната брюнетка не забравя да му благодари.
„Мерси. Мерси за возенето, мерси за екскурзията. Мерси, че лапето ме чака само на гарата, щото тия 3,20 стотинки да не ги изгубиш“, леко изнервено, Габриела Милева плавно подготвя своите приятели за края на разказа.
Стотинкаджии мръсни, да го духате, ама много да го духате!“, завършва като „истинска дама“ своята история щерката на Крокодила.
Таксиджия се гаври с дъщерята на страшилището Крокодила: Габриела го засипа с ругатни във Фейсбук

След като Габриела публикува разтърсващата си история във фейсбук, нейни приятелки вкупом започват яростно да нападат таксиметровата фирма и да успокояват атрактивната мадама. Само един мъж се намира, който да даде смислено обяснение на ситуацията.
„Може и да е… зависи от гледната точка и къде какви задръствания има… не ги подценявай, Габи… имай си 2 на ум. В този момент може и да е бил не най-краткият, но най-бързият път“, коментира приятел на Габриела в социалните мрежи.
Други се питат дали въпросният таксиджия е предполагал, че клиентката му е дъщеря на Емил Милев-Крокодила.

Поовехтелият ъндърграунд герой към този момент отново се намира в ареста. Зад гърба си Крокодила има изключително богата криминална история. Името му нашумява покрай престрелката на магистрала „Тракия“ през декември 2009 година, когато трима души, между които и самият той, отвличат турски гастарбайтер. След като го завързват за дърво, му взимат 5000 евро и си тръгват. Засечени са от полицаи и започва престрелка. Тогава един от групата е убит, а Милев успява да избяга и да се укрие от правосъдието в продължение на 4 години.
„Предстои да разберем дали някой столичен таксиджия няма да увисне на крайпътно дърво“, хилят се зевзеци.
Източник bgdnes.bg

loading...