Откраднат живот герои

Тази седмица един от главните герои на „Откраднат живот“ завинаги ще напусне любимата история на милиони български зрители. Неочаквани събития ще предизвикат поврат в съдбите на лекарите, пишат от blitz.bg. Кая ще се окаже изправена срещу дулото на пистолет, а съдбата й ще бъде именно в ръцете на доктор Карагьозов. Появата на Орлин ще обърка допълнително любовният триъгълник на доктор Стилянова, доцент Захариев и Поли Грънчарова.

Доцент Мазов ще злепостави Ина в ключов за болницата момент, а ситуацията ще ескалира с нови разкрития около компрометиращото видео. Борбата на интереси в болницата ще вземе своите жертви, а последствията ще бъдат необратими. Един от главните герои в сериала ще си вземе „сбогом“ с него.Сестра Чокова от „Откраднат живот“ нажежи мрежата с горещи кадриЕдва ли някой от почитателите и редовните зрители на едноименния медицински сериал „Откраднат живот“…Apr 16 2019skafeto.com

Конфликтът между Мазов и Фотева ще започне още в епизода тази вечер, а причината ще бъде доктор Хинова. Горещи моменти ще има и между Галя и Захариев, но докъде ли ще доведат? Кой от героите ще се превърне в жертва на обстоятелствата? Кой стои зад плана срещу Ина Фотева? Ще научите в новите епизоди на „Откраднат живот: Любовта лекува“.

Сериалът определено става все по-объркан и задълбочава отношенията между героите в него. Това го прави още по-интересен и предизивкателен за аудиторията и може би точно това е причината, поради която е една от най-гледаните и харесвани български продукции.

Продуцентите не спират да изненадват зрителите с нови и нови актьори в сериала, както и постоянно да премахват някои от настоящите. Кои от лекарите напускат болница и кои остават, какво предстои да се случи и как ще се развият обстоятелствата ще видим през тази седмица на „Октраднат живот“.Шок и истерия заради последния епизод на „Откраднат живот“Един от най-следените и харесвани български сериали е едноименният медицински сериал „Откраднат живо…Apr 13 2019skafeto.com


loading...