тези близначки

В света има много двойки близнаци. Факт е, че радостта от това да имаш две деца едновременно е голяма, но също така не бива да се пренебрегва и факта, че това е двойно по-голяма отговорност и понякога е доста по-трудно да се справяме с две деца накуп, отколкото с едно дете или с няколко деца, но на различни възрасти. Днес ще ви представим една меко казано изумителна история. Тези близначки наистина ще ви оставят без думи.
Историята на тези близначки ще ви остави без думи (Снимки)

Кари Банкър и Кели Уол са близначки от американския щат Юта. Жените твърдят, че не са просто сестри, а най-добри приятелки, пишат от jenata.blitz.bg . Двете са свикнали да правят всичко заедно, живеят в един квартал и заедно отглеждат деветте си деца.

Но има още една невероятна подробност в живота им – за 5 години те раждат по две двойки близнаци! Историята им е наистина уникална и заслужава специално внимание! Кари и Кели дълго време опитвали да забременеят, но нещата все не се получавали. Накрая чрез инвитро процедура мечтата им да станат майки се сбъднала!
Историята на тези близначки ще ви остави без думи (Снимки)

Първата си двойка близнаци 36-годишната Кели ражда през 2010 г. Кари бързо решава да последва примера на сестра си и след 11 месеца се сдобива с две прекрасни дечица. Малко по-късно обаче в семейство Банкър се случва истинско чудо и Кари по естествен път се сдобива с малко момиченце. То било голяма изненада за щастливите родители, защото лекарите били категорични, че сестрите не могат да зачеват без медицинска намеса.
Историята на тези близначки ще ви остави без думи (Снимки)

След около 6 години близначките научават още една добра новина – че отново са бременни с близнаци. С разлика от три седмици те раждат по две здрави бебета. „Все още не мога да повярвам! Родителите ми твърдят, че подобно чудо не би могло да се случи просто така. За всичко си има причина“, казва Кари.Истинската история на една снаха: Тя разби мечтите ми да бъда идеалната майкаВинаги съм вярвала, че ще бъда идеалната майка. По тази причина нямах търпение да срещна бъдещия си …Nov 11 2019skafeto.com


loading...