тези знаци

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Много от нас са изпадали в ситуация, когато не могат ясно и точно да разкрият какви са емоциите на отсрещния човек точно. Това зависи до голяма степен и дали той се старае да ги прикрие или не. Оказва се обаче, че можем лесно да получим отговор на въпроса дали все още ни обича, ако следим за тези знаци.

Много хора мислят, че жените приемат раздялата много по-трудно от мъжете. Ние, обаче, не сме на това мнение. Всъщност, голяма част от господата също страдат дълго по загубената любов. Те не биха си признали, но е така. И ако обърнете внимание на държанието му, можете да разберете дали бившият ви все още изпитва чувства към вас.

1. Кани ви на различни събития
Уверяваме ви, това не е случайно. По този начин той показва интереса си към вас и иска да разберете, че не сте му безразлична. Възможно е да иска да привлече вниманието ви или да ви е подготвил изненада – нова приятелка, с която ще се появи на въпросното събитие с цел да ви накара да ревнувате.

2. Честити ви всички празници
Обикновено възпитаните хора правят това, но не и когато става въпрос за бивши. Определено не е случайно, че ви честити всеки един празник. По този начин се опитва да покаже, че още мисли за вас и се сеща да ви пише за всеки повод. Не се заблуждавайте, че прави това от уважение. Не е така! Прави го, за да покаже колко много му липсвате и че иска да прекарвате тези прекрасни празници заедно, а не разделени.

3. Статуси
Случвало ви се е да поствате целенасочени статуси, нали? Доста дами качват различни снимки и цитати, опитвайки се завоалирано да кажат нещо на даден мъж. Не си мислете, че мъжете не правят същото. Ако забелязвате, че бившият ви постоянно качва неща, които са свързани с вас, не се учудвайте. Вероятно се опитва да ви накара да помислите над нещата и да се върнете при него. Обърнете внимание на съдържанието на постовете му.

4. Интересува се от вас
Периодът след раздялата е труден и за двете страни. Ако ваши общи приятели ви казват, че той постоянно се интересува как сте, то може би иска да говори с вас. Това, че се интересува от вас означава, че все още ви обича и не може да ви забрави.

5. Демонстрира, че се е променил
Дори да не се виждате и да не контактувате, има много начини, по които може да ви покаже, че се е променил. Един от тях са социалните мрежи. Ако чрез постовете си той се опитва да покаже, че вече не е същият човек, то още не ви е забравил и се опитва да си върне любовта ви.

6. Не ви пуска да си отидете от живота му
Ако сте се разделили, но той прави всичко възможно да не изгубите контакт, това е ясен знак, че не иска да ви пуска. Ако нямаше чувства към вас, просто щяхте да сложите край и да си спомняте един за друг от време на време. Ако не е така, можете да сте сигурни, че той иска нещо от вас.

Ако сте в такава ситуация – стискаме ви палци да се съберете с вашата половинка и нещата да започнат по нов и щастлив път!