Почистването на дома е задължение, което понякога ни идва в повече и ни се иска да можеше просто да щракнем с пръсти и всичко да се подреди само. Положението за съжаление е по-различно, но когато си изградим навик да проявяваме отговорност спрямо нашата собственост и нейната чистота и подредба, ще се насладим на една положителна енергия.

Днес ви представяме 5 трика, с които не само да скъсим времето за почистване, но и да увеличим ефективността му.

На първо място поставяме почистването на тоалетната чиния. То винаги е дълго и трудно. Но можем много да се улесним, ако използваме кока кола. Колата е известна с това, че разгражда всякакви мръсотии, че дори и ръждата. Само изсипваме кола в тоалетната и си решаваме проблема.

5 трика, които сложиха край на кошмара с почистването

Следващият от тези 5 трика се отнася до баните. Всички знаем как се замърсяват металните части в банята като чучура на чешмата и душа. За да ги почистим бързо и лесно трябва само да ги натъркаме с половин резен лимон.

5 трика, които сложиха край на кошмара с почистването

Третият трик е за килимите ни. Всички знаем как по тях се наслояват косъмчета, които са почти невъзможни за отстраняване. Но има лесен начин да се справим с тях! Само трябва да вземем уреда за почистване на стъклото от автомобила ни и да го прокараме по килима. Така бързо и лесно ще изчистим килимите си.

5 трика, които сложиха край на кошмара с почистванетоНяколко безценни съвета как най-ефективно да почистите своя домУважаеми домакини, ето няколко ценни съвети за бързо и ефективно почистване на дома ви. Така ще спес…Aug 9 2017skafeto.com

Четвъртият трик е за клавиатурата на компютъра. Всеки от нас се ядосва, когато не може да почисти пространството между копчетата на клавиатурата. Това, което ни трябва, е четка за зъби. Нейните тънички снопчета ще почистят чудесно клавиатурата ни.

5 трика, които сложиха край на кошмара с почистването

Последният трик е за дрехите. Мястото в шкафовете винаги свършва преди да сме прибрали всичко. Цаката е просто да сменим посоката на дрехите, както е показано на снимката.

5 трика, които сложиха край на кошмара с почистването

Купувайте смело по няколко шишенца кислородна вода от аптеката – ще ви свършат работа за много нещаКислородната вода е %-ен разтвор на водороден пероксид и представлява силен антиоксидант, отстранява…Jul 26 2017skafeto.com


loading...