по-умни

Интелектът е нещо, което не може да се забележи от пръв поглед. Наистина е трудно веднага да преценим дали човекът отсреща е умен или глупав. В някаква степен това зависи от образованието и от това до каква степен сме залягали над учебниците, но има дадености, които човек много трудно може да промени. Според последните изследвания на учени, това, което отличава някои като по-умни от останалите, е заложено още със самото им раждане. С течение на годините тези качества могат да се доразвият и обогатят.

Експертите са групирали някои белези, характерни за по-интелигентната част от хората. Проверете сами дали попадате в тази престижна група и дали притежавате някои от тези черти.Те са много умни! Вижте кои 5 зодии са надарени с изключителна природна интелигентност!Всеки човек притежава известна интелигентност, но тя може да бъде различен вид. Някои хора постигат …May 25 2017skafeto.com

1. Вие сте единственото дете в семейството или сте най-голямото. Оказва се, че в почти всички проведени тестове за интелигентност, тези хора са по-умни от по-малките си братя и сестри или от хора, които са от многодетни семейства.

2. Затворена личност сте. Установено е, че повечето деца гении са интровертни и са по-умни от екстровертните.

3. Пишете с лявата ръка. Левичарите са по-схватливи, запомнят по-бързо и разполагат с критично мислене.

4. Имате добро чувство за хумор. Изследванията сочат категорично, че хората за чувство за хумор са по-интелигентни и съответно по-креативни от останалите.

5. Стоите будни до късно вечер. Нощните птици имат силно развито аналитично мислене. Те притежават и по-високо IQ от хората, които си лягат по-рано вечер и стават по-рано сутрин.Група учени изобретили уникален компютър, който имал изкуствен интелект…

 


loading...