тест на Фройд

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Психологическите тестове са не само интересни, но и изключително точни. Причината за това е, че са създадени от психолози, въз основа на редица изследвания и опити така, че да могат да помагат на хората да се разберат по-добре от една страна, а от друга страна да помогнат на работодателите да преценят евентуалните си работници по-прецизно. Днес ви представяме един лесен тест на Фройд, който ще разкрие каква е същността ви.

Зигмунд Фройд предлага тест, според който точно могат да се определят житейските приоритети на всеки един човек, пишат от pik.bg. За да е максимално верен тестът, бъдете честни пред себе си и не поглеждайки смисъла на ситуациите преди да сте ги подредили.

Трябва да се поставите във въображаема ситуация, в която пет събития се случват едновременно, но вие трябва да отреагирате към всяко едно от тях поотделно. Представете си, ако всички тези събития се случат по едно и също време…, към кое бихте реагирали първо, към кое второ, трето и така до петото място.

Ето и самия тест:
Подредете събитията от едно до пет според важността им за вас.
Събитията са:
1. Телефонът звъни;
2. Детето ви започва да плаче;
3. Някой звъни на вратата;
4. Прането е на терасата, но започва да вали силен дъжд;
5. Мивката се пълни с вода, започва да прелива и вие трябва да я спрете.

След като подредите събитията вижте значението на всяко едно от тях. Така ще разберете и вашата класация на житейските приоритети.
1. Телефон – това е работата ви;
2. Дете – олицетворява семейството;
3. Врата – това са вашите приятели;
4. Пране – показва на кое място поставяте парите;
5. Чешма – отношението ви към секса.Лесен тест показва дали ставате за екстрасенс (Снимки)Психологическите тестове са не само интересни, но и изключително точни. Причината за това е, че са с…Sep 26 2019skafeto.comИнтересен психологически тест: Коя врата ще отворите първоПсихологическите тестове са не само интересни, но и изключително точни. Причината за това е, че са с…Sep 24 2019skafeto.com