перото

Психологическите тестове са не само интересни, но и изключително точни. Причината за това е, че са създадени от психолози, въз основа на редица изследвания и опити така, че да могат да помагат на хората да се разберат по-добре от една страна, а от друга страна да помогнат на работодателите да преценят евентуалните си работници по-прецизно. Днес ви представяме един лесен тест, който ще разкрие каква е същността ви. Само трябва да си кажете честно кое е перото, което грабна погледа ви първо.
Тест: Перото, което избереш, показва какъв човек си (Снимка)

Разгледай снимките. На коя се спря погледът ти най-дълго? Коя те привлича най-силно? А сега виж какво означава отговорът ти, пишат от dama.bg.
1. Роден лидер
Ако изборът ти е снимка #1, да си лидер е в кръвта ти. Умееш да водиш другите, и то не само с думите си, а с примера си. Отличаваш се със силната си харизма и хората те следват с готовност. Винаги мислиш няколко хода напред и това ти помага да си подготвен във всяка ситуация. Притежаваш комбинативен ум и взимаш решения бързо. Ето защо останалите се доверяват на преценката ти и истински уважават мнението си.

2. Отборен играч
Ако изборът ти е снимка #2, ти безспорно си „отборен играч”. Умееш да се вписваш, умееш да работиш и да съжителстваш в симбиоза с другите, но още по-важното е, че умееш да изграждаш около себе си атмосфера на хармония и свързаност. С теб хората се чувстват у дома си. Затова търсят компанията и близостта ти. Сами споделят с теб тревогите, проблемите, дори тайните си и търсят подкрепата ти. Защото знаят, че винаги могат да се облегнат на рамото ти и да поискат помощта ти.

3. Индивидуалист
Ако изборът ти е снимка #3, ти си индивидуалист по душа. Не искаш да ръководиш, нито да бъдеш ръководен. За теб най-важна е личната свобода. Неограничеността. Възможността да правиш нещата, които обичаш,без да се отчиташ пред някого и без да искаш отчет от някого. Често се вглъбяваш в себе си, за да търсиш отговорите на въпросите, които са в сърцето ти. Роден иноватор си. Приемаш границите само за да доказваш, че мога да бъдат надскочени. Мислиш различно, усещаш нещата различно, живееш различно… И благодарение на хора като теб, светът е различен.Интересен психологически тест: Коя врата ще отворите първоПсихологическите тестове са не само интересни, но и изключително точни. Причината за това е, че са с…Sep 24 2019skafeto.comЛесен тест показва дали ставате за екстрасенс (Снимки)Психологическите тестове са не само интересни, но и изключително точни. Причината за това е, че са с…Sep 26 2019skafeto.com

loading...