котка дърво

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Авторът на най-голямото домашно дърво за котка, Робърт Рогалски е роден и израснал в буйната провинция на западен Ню Йорк близо до град Рочестър, където неговото развинтено въображение превръща селската земя около семейния му дом в омагьосан свят.

Въпреки че е бил диагностициран с дислексия в ранна възраст, той е бил пленен от историите за Питър Пан, хобитите и земята на Оз. Той работи усилено, за да преодолее борбата си с четенето и скоро започва да чете за негово голямо удоволствие.

Той е насърчаван от семейството си да развива художествените си таланти. През 1993 г. той получава стипендия за Института по изкуства в Питсбърг, където изучава специални филмови ефекти и завършва специалност „Индустриален дизайн“.

Рогалски създава това невероятно дърво за своята котка, което прилича на нещо излязло от снимачната площадка на Властелинът на пръстените.

За да направи този домашен шедьовър, Рогалски първо изгражда дървена арматура, като прикрепя издълбани листове и блокове от пяна и ги покрива с хартиена каша и пластелин, използвайки лепило за дърво.

И накрая, той изрисува цялата структура, за да прилича на истинско дърво.

Рогалски прави тези котешки дървета и за клиенти, но те не са евтини. По неговите думи: „Поради времето, (а то е от 3 до 4 седмици в зависимост от времето на сушене и т.н.), и трудът, който е свързан с правенето на нещо подобно, таксувам около 3500 до 4000 долара“.

Като се замислим, май домашният ни любимец ще мине само с „обикновения“ домашен диван…