най-малкия апартамент

В Краков има апартамент, който се счита за най-малкия апартамент не само в Полша, но и в целия свят. Площта му е само 2,5 м², но там цари истински комфорт, защото вътре в къщата има всичко необходимо за нормален живот. Вярно е, че тези, които страдат от клаустрофобия, е по-добре да не отиват там, защото те ще получат мощна атака.

Най-малкият апартамент в света се намира на улица „Гончарная“, номер 8. Той се наема на цена от 85 злоти (около 38 лева) на ден и просто няма край на желаещите да преспят там, което не е изненадващо. Да, няма дори прозорци там и може да изглежда, че стените са просто готови да бъдат съборени от наемателя, но в същото време стаята е много светла и ярка, така че няма особен дискомфорт от това да живеете там.

Интериорът на най-малкия апартамент в света
Самият апартамент е на две нива. Цялото второ ниво е заето от спалнята, обаче, ще трябва да спите там не на легло, а на матрак, но той е толкова мек, че не създава затруднения на жителите.

Това е най-малкият апартамент в света! Неговата площ е 2,5 кв. м. Това е най-малкият апартамент в света! Неговата площ е 2,5 кв. м. Това е най-малкият апартамент в света! Неговата площ е 2,5 кв. м.

Отдолу е кухнята, където има микровълнова печка, електрическа кана, стол със маса, шкаф с чинии и мивка. А до кухнята има баня, където има и тоалетна, и душ. Можете да се изкачите от първото ниво на второто по удобно стълбище.

Това е най-малкият апартамент в света! Неговата площ е 2,5 кв. м. Това е най-малкият апартамент в света! Неговата площ е 2,5 кв. м. Това е най-малкият апартамент в света! Неговата площ е 2,5 кв. м. Това е най-малкият апартамент в света! Неговата площ е 2,5 кв. м.

Така че може би в бъдеще не си струва да ругаете малкото си жилищно пространство, но просто трябва да го оборудвате удобно и да се наслаждавате на комфорта на домашния си апартамент.
Архитектурна палитра – 10-те най-цветни градове в светаКакво изобразява красотата на един град? Тя се основава на различни фактори като хората, чистотата, …Sep 10 2019skafeto.com

loading...