Лада Нива

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Почитателите на култовия джип Лада Нива вече тръпнат в очакване. Причина за еуфорията им е обещанието на Авто ВАЗ да извади „абсолютно нов модел“ по време на автомобилното изложение в Москва, което ще се проведе през следващата година. Новината бе съобщена лично от шефа на дизайнерската дивизия на компанията Стив Матин.

Авторът на Х-образния дизайн на Лада заяви, че на автосалона в столицата на Русия ще бъде представен прототип, много близък до серийно производство, като концепцията ще е на един от най-важните модели за Авто ВАЗ. Това мигновено отвори пространството за куп спекулации и предположения.

Според мнозина става въпрос за втора генерация на култовата за руснаците Лада Нива, която е позната вече като Лада 4×4.Няма да повярвате каква е цената на новата „Лада Нива“! Целта е джипът да стане лидер в… (ВИДЕО)Новият кросоувър „Лада Нива“ се готви да стъпи на пазара с изключително атрактивна цена. По предвари…May 18 2017skafeto.com

Това обаче съвсем не беше краят на слуховете. От няколко различни източника се появи и информация, че новата Нива ще се прави на френската платформа B0. По-късно пък директорът на Авто ВАЗ Никола Мор направи също сериозно обещание.

Той се зарече, че до 2019 година Лада ще пусне изцяло два абсолютно нови модела, които ще бъдат от съществено значение за марката. Това само засили очакванията, че новата Нива съвсем скоро ще види бял свят. Появиха се и рендери, най-вероятните от които ви показваме.Баща и син превърнаха руска Лада в робот от Трансформърс (СНИМКА + ВИДЕО)Ладата си остава все още култов автомобил за доста поколения от Източния блок. И ако сред днешните м…May 24 2017skafeto.com


loading...