Интернет пространството е наситено с всякакъв вид клипове, снимки и статии, които разказват много истории от всички сфери на живота. Днес ви представяме историята на една германска бригада, която постига нещо на пръв поглед невероятно – успешно построява къща на два етажа за по-малко от седмица. И това, ако не е експедитивност. Германският народ по принцип се слави със своята дисциплинирност и организираност, но дори и за тях това е постижение. И все пак, може би не е изненада, че именно тази нация е реализирала подобен проект. У нас пък имаме поговорката, че който бърза – бавно стига или пък това, че бързата работа е срам за майстора. Но невинаги тези поговорки са верни и снимките ще ви докажат това.
Това се казва експедитивност! Вижте как германци построиха двуетажна къща само за пет дни (СНИМКИ) Това се казва експедитивност! Вижте как германци построиха двуетажна къща само за пет дни (СНИМКИ) Това се казва експедитивност! Вижте как германци построиха двуетажна къща само за пет дни (СНИМКИ)

След като видяхте снимките, оставяме на вас да прецените дали строителите са свършили добра работа и дали не може да се приложат българските поговорки. И все пак, постижението им е страхотно и впечатляващо, нали?


loading...