Интернет промени живота ни

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Интернет тотално промени живота ни. Във всяко едно отношение, за добро, но за жалост и за лошо. Световната мрежа отдавна се е превърнала в основен фактор в личните ни отношения. А напоследък се оказва и причина много от тях да се развалят. Така твърдят бракоразводни адвокати пред вестник „Телеграф“. Те отчитат бум на разделите през последните две – три години, раздели, в които е замесена социалната мрежа Фейсбук. И дават примери. Много примери.

Мъж от Ботевград се развел със съпругата си, защото по цял ден чукала по клавиатурата и не намирала време едно ястие да приготви. Далеч по-тежък удар понесъл ревнивец от Хасково, който след разследване във Фейсбук хванал половинката си „на калъп“ с най-добрия си приятел. Сериозен бизнесмен от Пазарджик пък сложил край на 30-годишния си брак, заради младо гадже, с което се запознали именно в социалната мрежа.

Пак заради Фейсбук след 11 години съвместен живот се разделило и изключително симпатично семейство от Смядово. Проблемите обаче почнали, когато съпругата Даниела тотално изгубила интерес към семейните си и съпружески задължения. Един ден тя просто изчезнала. Събрала си багажа и тръгнала. След два дни все пак благоволила да се обади и да каже, че си е намерила нов мъж в добричко село и няма да се върне. Запознали се във Фейсбук. И пак там моментално пуснала снимки с новата си любов.

Върхът на сладоледа обаче е за 41 годишна дама от Хасково. Изнервена на мъжа си заради битови проблеми, тя решила да му сложи рога. Забърсала младо гадже от Варна по Фейсбук и тръгнала към морската ни столица, само и само да си отмъсти на мъжа си. В леглото на друг мъж. Нещата обаче не свършили само с едно отмъщение. В крайна сметка майката на две деца обявила, че изобщо не възнамерява да се върне в Хасково. Мъжът и пък веднага сложил точка на брака им.
ТАРО прогноза на Анжела Пърл за СЕПТЕМВРИСептември е време на промяна и за да бъде тя към по-добро, струва си да се вслушаме в старшата Аркан…Aug 30 2019skafeto.com


loading...