Запорожец

Стилният роудстър ЗАЗ-968 от Беларус заинтригува дори американското издание Jalopnik.
Припомняме, че това не е съвсем Запорожец, защото техническото му оборудване е от Porsche Boxster S от първо поколение. Роудстърът има средномоторен 3.2-литров двигател с мощност от 250 к. с.
Необичайният ЗАЗ е изработен в работилницата Shif Custom, която е по-специализирана в доработката на мотоциклети, пише auto.blitz.bg. Както обясняват създателите, те просто са искали да направят много як Запорожец.
Роудстърът е придобил традиционните черти на Запорожец като кръглите фарове например. Но предното стъкло, огледалата, мекия таван и целият салон са останали от Porsche.Руснаците взривяват автомобилния пазар с новата Лада Xcode! Цените започват от невероятните 12 хиляди евро (ВИДЕО)Руският автомобилен завод АвтоВАЗ е решил да предприеме важна стъпка, с която да стъпи масирано на е…Mar 15 2017skafeto.com

Известният съветски автомобил от миналото с двигател на Porsche впечатли известното американско издание Jalopnik. Брадли Браунъл отбелязва, че това е „страхотен проект“ и го е нарекъл P’ZAZ – името е дошло от кръстосването на имената на „донорите“ – всъщност Porsche и ZAZ.
„Изненадващо, но ми харесва това странно нещо. Сега имам изтъркан 986 Boxster в гаража си и може би трябва да се свържа с Shifu Custom, за да „получи” нов корпус. Заедно със стоманени джанти и зимни гуми, изглежда дяволски добре ”, пише нашият чуждестранен колега.АвтоВАЗ представи новата Лада Гранта, американци я осмяха: Това играчка за просяци ли е!? (СНИМКИ)Американските потребители на социалната мрежа Reddit обсъдиха най-новата кола на „АвтоВАЗ“. Снимки н…Aug 28 2018skafeto.com

loading...