колоездач

Колоезденето е спорт, който много хора практикуват, за да поддържат формата си. Разбира се, има и достатъчен брой ентусиасти, които пренасят този спорт на ново ниво. За целта се използват различни по трудност и място трасета, които всеки колоездач трябва да премине според определени правила. Клипът, който ще ви покажем, е заснет на така наречено даунхил трасе в Словакия.

Ситуацията се развива в парка Малино бърдо, а той е прочут с трасетата си за колоездене. Двама колоездачи, единият от които е Душан Вижник, който заснема и качва клипа в Интернет, карат по едно от трасетата, когато се случва нещо неочавано. От гората изскача мечка и започва да гони първия колоездач. Благодарение на развитата от него скорост, тя не го хваща. След малко, двамата спират, все още в шок от случилото се.

За щастие, историята има щастлив завършек и пострадали няма. От една страна преживяването е страшно, но от друга – това е природен парк, който логично има своите обитатели от животинския свят. Затова е важно да не забравяме, че не сме сами в гората и да взимаме нужните обезопасителни мерки, когато отиваме там.

Страшни разкрития за колоездача, нарязал гумата на линейка в София (СНИМКИ и ВИДЕО)Отивахме на адрес за момиче на 19 години с диабетно състояние с тежка криза. Спрях, тъй като имах пр…Jun 11 2018skafeto.com


loading...