200 килограма

Когато един човек има твърде много излишни килограми, вече не става въпрос просто за естетика, но и за здраве. Твърде голямото наднормено тегло води със себе си редица заболявания както по органите ни, така и по костната ни система, която не може да поддържа цялата тежест. Затова винаги е хубаво да споделяме мотивиращи истории на хора, които са отслабнали значително и на практика сами са спасили живота си. Днес ви представяме историята на този мъж, който сваля невероятните 200 килограма.

Рони Броуер може да се смята за истински герой, предават от jenata.blitz.bg. Този човек е страдал от депресия и затлъстяване през целия си живот. Въпреки това Рони не се предава. Той успява да се отърве от повече от 200 излишни килограма, а задължен за постигнатото е изцяло на две красиви дами. Тази история ще ви шокирано, но и трогне. Когато теглото на американеца стига критичните 300 килограма, стандартната му вечеря се състои от пица, пържени картофи и 20 бургера.
Този мъж свали невероятните 200 килограма и е неузнаваем (Снимки)

Младият мъж е бил толкова дебел, че не е могъл дори да напуска жилището си. Именно тогава той разбра от доктора си, че ако не промени начина си на живот в най-скоро време, съвсем скоро дните му на тази земя ще приключат. Лекарят дори прогнозирал, че Рони ще живее още максимум две години.

Американецът бързо си дал равносметка, че наистина не може да продължава по този начин и е прекалено млад, за да се предаде. Според думите на Рони Тейлър Суифт е първата, която му е помогнала На нейните песни той е започнал да прави упражнения, с които да се отърве от излишните килограми. Мъжът започнал бавно и постепенно да се сбогува с мазнинките.
Този мъж свали невероятните 200 килограма и е неузнаваем (Снимки)

Тук обаче в животът му влиза един мотиватор. Андреа Марсел е много красива млада дама, която е била в положението на Рони. Тя е успяла да свали 50 излишни килограма преди време и в момента изгледа повече от ослепително. Андреа е била наясно точно през какво преминава Рони и е била плътно зад него, давайки му най-различни съвети.

Двамата се срещат във фитнеса и осъзнават, че имат много общо. Те се подкрепят и мотивират през всичките месеци. След като теглото на американеца спада с 2/3 възниква нов проблем пред него. Цели 16 килограма кожа виси от него. Налага се да се подложи на операция в клиника, където лекари да отстранят излишната кожа.
Този мъж свали невероятните 200 килограма и е неузнаваем (Снимки)

Процедурата продължава цели 15 часа. Естествено, първият човек, който той иска да види след интервенцията е именно любимата си Андреа. Към днешна дата двамата са много щастливи и искат да продължат да моделират телата си заедно, да се мотивират и подкрепят в битката с мазнините. За нея белезите по тялото му нямат значение.Лична история: Какво се случи с тялото ми, когато спрях алкохолаПредимството на споделянето на лична история се крие във факта, че когато чуем личния опит на някого…Oct 3 2019skafeto.comТя тежеше 160 килограма, а сега е по-секси от всякога (Снимки)Свалянето на килограми е нещо, което всеки от нас е правил в някакъв момент от живота си. Разбира се…Sep 26 2019skafeto.com

loading...