https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Този млад, 35-годишен мъж е вече пълноправен член на един лъвски прайд! (виж видеото). Отношенията му с животните са изумителни – те му позволяват да ги прегръща и целува свободно! При това у мъжа не се забелязва и следа от страх! А „царят на животните“ и една от неговите многобройни „дами“ приемат с явна охота разнообразните му ласки! Очевидно, мъжът вече се е утвърдил като безстрашен лъвоукротител, познаващ в детайли психиката на страховитите котки! Впечатляващо е и обстоятелството, че той действа в естествените условия на един природен резерват, а не на цирковата арена!Професор Овчаров откри скален къс, изобразяващ лъвска глава, датиращ от епохата на Троянските войни!Лъвът винаги, още от най-дълбока древност, е бил почитан като сакрално животно, олицетворяващо сила …Mar 13 2017skafeto.com

Гледайки видеото, не оставате ли с впечатление, че заснетите там лъв и лъвица искрено засвидетелстват обичта си към този покорил ги мъж?

И чувствата са взаимни! Не се чувства напрежението, възникващо неизменно между един дресьор и поставените в подчинено положение лъвове, проявяващо се при обичайните циркови номера. А не намирате ли кадрите за достатъчно страховити, за да изключи всякаква възможност да се поставите реално на мястото на този изумителен смелчага! Затова, гушкайте си традиционни „домашни любимци“ в лицето на котки и кучета – лъвовете не са за вас, нали?


loading...