Най-общо погледнато градинарството се състои от няколко основни стъпки. Трябва да се разкопае дупка в разорана почва, след което в нея да се засади разсад, който пък от своя страна се тори и полива, за да дойде и най-сладката част от процеса – обирането на реколтата.

Но за да бъде урожаят добър много е важна точката с торенето.  Именно то осигурява на растенията всички нужни вещества за тяхното правилно развитие, особено ако почвата не отговаря на условията за нормален растеж.

Е, стъпката с торенето вече може да бъде пропусната. Поне така твърди мъжът от видеото по-долу. Който показва един трик, с който вече няма да ви се налага да купувате от агроаптеките изкуствен тор за градински култури.

Тези, които са по-вещи в градинарството, са наясно, че обичайните съставки на торовете са сяра, азот и калий

Разбира се, може да заложите и на оборски тор, който обаче е доста неприятен на мирис, а и винаги има проблеми с набавянето му. Но ето как може да разрешите проблема с тора толкова лесно (и чистичко) – в основата на всеки разсад просто сложете един необелен банан и едно сурово яйце.

Яйцeтo и бaнaнът cъдъpжaт нeoбxoдимитe ĸaтo ĸoличecтвo xpaнитeлни вeщecтвa, ĸoитo зaмecтвaт ĸyпeшĸитe изĸycтвeни тopoвe. Heщo пoвeчe – тe ca дopи дocтa пo-дoбpи, тъй ĸaтo ca нaпълнo ecтecтвeни пpoдyĸти. Изгледайте видеото, за да видите точно как трябва да подходите. И не забравяйте да споделите този трик с други ваши приятели – градинари!С тази техника всеки може да е земеделец! Ето как садят картофи в цивилизованите държави (ВИДЕО)Само този, който е превивал кръст на полето, знае колко трудна и тежка е земеделската работа. С веко…Jun 6 2017skafeto.com

Той постави 4 резена домат в саксия и ги засипа с пръст. Това, което се случи след няколко дни ще ви опули (ВИДЕО)Омръзнаха ли ви пластмасовите домати от големите супермаркети. Да, на вид го докарват. Но на вкус – …Mar 3 2017skafeto.com


loading...