планината хора

Планината е любимо място на доста хора. Независимо дали е в България или по света, любителите на планинското катерене са милиони. Лятото е подходящ сезон поради липса на сняг и лошо време. Освен това през топлата част от годината можем в пълнота да се насладим на гледките, които се откриват пред нас.

Психологически тест: Планината, която изберете, ще разкрие какво се крие в подсъзнанието виИзбepeтe плaнинaтa, ĸoятo вeднaгa пpивлeчe внимaниeтo ви и paзбepeтe зa ĸaĸвo гoвopи вaшият избop, п…Dec 10 2018skafeto.com

Също така теренът е много по-лесно проходим и съответно – безопасен. Така беше и с този човек, любител на онлайн снимането. Докато се катереше по скалистата планина, човекът, който всъщност е шампион по планинско бягане, чу странен звук откъм долината.

Любопитството му надделя, той слезе малко по-надолу и видя откъде идва звукът. Пред него изкочи едно ОЧАРОВАТЕЛНО малко агънце, което започна нежно да блее. То не избяга, напротив – приближи се към него. 31-годишния мъж веднага се доближи до него и го гушна. След това започна да търси стадото, откъдето се беше изгубило. Дали успя да го намери и да го спаси – вижте продължението на тази история във видеото!

Слави, „Притури се планината“ и нуждата от национална гордостСлед като обяви, че ще реализира политическия си проект и вече стартира кастинга за нови лица в обще…Jan 31 2018skafeto.com

 


loading...