Любопитно

Този човек не можа да повярва какво се появи пред него, докато си вървеше в планината! Вижте какво изкочи пред него изведнъж! (ВИДЕО)

Този човек не можа да повярва какво се появи пред него, докато си вървеше в планината! Вижте какво изкочи пред него изведнъж! (ВИДЕО)

Планината е любимо място на доста хора. Независимо дали е в България или по света, любителите на планинското катерене са милиони. Лятото е подходящ сезон поради липса на сняг и лошо време. Освен това през топлата част от годината можем в пълнота да се насладим на гледките, които се откриват пред нас. Също така теленът е много по-лесно проходим и съответно – безопасен. Така беше и с този човек, любител на онлайн снимането. Докато се катереше по скалистата планина, човекът, който всъщност е шампион по планинско бягане, чу странен звук откъм долината.

Любопитството му надделя, той слезе малко по-надолу и видя откъде идва звукът. Пред него изкочи едно ОЧАРОВАТЕЛНО малко агънце, което започна нежно да блее. То не избяга, напротив – приближи се към него. 31-годишния мъж веднага се доближи до него и го гушна. След това започна да търси стадото, откъдето се беше изгубило. Дали успя да го намери и да го спаси – вижте продължението на тази история във видеото!

loading…

Copyright © 2016-2017 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Препоръчано
Виждали сме всякакви инструктори. Било учители по танци или фитнес гурута. В Интернет всеки човек,…
error: Съдържанието е защитено!