Любопитно

Този японец реши да си премести жилището в друг град. Ще останете без думи, когато видите как транспортира вещите си (ВИДЕО)

Този японец реши да си премести жилището в друг град. Ще останете без думи, когато видите как транспортира вещите си (ВИДЕО)

Вижте това видео, за да разберете как в Япония става преместването в ново жилище. Не е необходимо да го преразказваме. Всичко действие е строго премерено, съобразно конкретния случай. Като се започне от момента на опаковането на мебелите и останалите вещи, безпроблемното им транспортиране, внимателното им внасяне в новото жилище и разопаковането. Нещо повече, работниците от фирмата аранжират всички мебели и вещи – от най-големите до най-малките – по аналогичен начин както е било в предишното жилище!МИСТЕРИЯ: Японец успя да заснеме необикновен странен облак в небето! (СНИМКИ)Странни снимки, идващи от далечна Япония изненадаха света миналата седмица. На снимките се вижда нео…Dec 13 2016skafeto.com

При това се спазва изключително висока чистота, за да не се привнесе прах или каквато и да е мръсотия в новото жилище – дори персоналът се преобува в нови чорапи непосредствено преди разопаковането и подреждането!

Мотото на фирмата е: „Ние ще се погрижим за всичко! Знаем колко цените вашите вещи и колко важно за вас е тяхното специфично подреждане! Бъдете спокойни – персоналът ни е специално обучен да се справя с всякакви предизвикателства!“ Тук впечатляват две неща – първо, комплексността на обслужването и второ, изключителната прецизност и високо качество на изпълнението! Впрочем, това е типично за японците, нали? Представяте ли си нещо подобно при нас? Може би някога…

loading…


Copyright © 2016-2019 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
"Шоуто на Слави" изненадващо беше свалено от екрана на БТВ, като вместо актуалното предаване, в…
error: Съдържанието е защитено!