езеро

Това, което наричаме „Инфлуенсъри“ в днешно време, би трябвало да е модел на подражание, но тази мисъл до такава степен ги обсебва, че те започват да правят немислими неща, само за да достигнат до повече последователи със снимките си. От Cosmopolitan съобщиха, че десетки вманиачени в своите социални профили инфлуенсъри са се подложили на риск от токсично натравяне за Перфектната снимка. Всички те се стичат към тюркоазено-сините води на сибирско езеро, което всъщност е токсично сметище.

Токсично езеро - предпочитан фон за перфектна снимка в Инстаграм

Вижте истината за Инстаграм и реалния животКакто всички знаем, повечето хора искат да споделят перфектната версия на себе си в социалните медии…Jul 9 2019skafeto.com

Изключително красиво изглеждащата вода е примамка за тях, защото е прекрасен фон за #travel, #dreamdestination или #mrgoodlife. Някои от тях наистина нямат представа, че езерото е еквивалентно на токсична бомба, а други са били предупредени, но въпреки това са поели риска.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Photo: @ekaterinaaaaks

Публикация, споделена от 🌴Новосибирские Мальдивы 😎🌴 (@maldives_nsk) на

Забелязвайки особено интензивно движение на езерото, един от служителите на близката въглищна централа пише изявление: „Не може да плувате в сметището! Не искаме в стремежа си към перфектно селфи да бъдете отровени!“.

Инстаграм звезда получи инсулт по време на йога40-годишната Ребека Ли от Мериленд, САЩ се занимава сериозно с йога от 1996 година и доскоро не е им…Apr 21 2019skafeto.com

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Photo: @lilita_galieva

Публикация, споделена от 🌴Новосибирские Мальдивы 😎🌴 (@maldives_nsk) на

Езерото е място за отпадъци на Отоплителна и Електрическа станция и водата в него е доказано отровна, нивата ѝ на радиация са доста над нормата, „контактът с кожата с такава вода може да предизвика алергична реакция“.

Токсично езеро - предпочитан фон за перфектна снимка в Инстаграм

За съжаление, думите „пепелник“, „сметище“ и „токсично“ не са спрели амбициозните инфлуенсъри да се стичат към това езеро, а един човек дори е влязъл във водата с надуваема лодка.

Токсично езеро - предпочитан фон за перфектна снимка в Инстаграм

Пияните и лудите Господ ги пази!

Жена публикува невинно селфи, но след броени часове нещо в снимката смрази кръвта на приятелите ѝСнимка, от която кръвта ви може да се смрази. Точно това е направила американската тийнейджърка Харп…Apr 13 2017skafeto.com

loading...