https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Любимият актьор Тончо Токмакчиев трепери като над малко дете за новия си лъскав джип, видя „България днес“. Актьорът спря да зареди звяра догоре на бензиностанции по магистрала „Тракия“. Фен не пропусна да се закачи с актьора между щандовете, като двамата разиграха стария номер с ти наляво, аз надясно. След като плати с точност до стотинка, Точно огледа педантично джантата на автомобила, скочи зад волана и настъпи педала с усмивка на лице. Лек път!
В същото време Тончо Токмакчиев се наслади на вниманието на нежния пол.
Тончо Токмакчиев се посвети на семейството си. Ето как възприема ролята на дядо актьорътТончо Токмакчиев е един от разпознаваемите и обичани български актьори. Той играе в различни постано…Jan 11 2018skafeto.com

Женският волейболен шампион на България Марица (Пловдив) посети постановката „Мъже под чехъл“, която се състоя в Дом на културата „Борис Христов“ в Пловдив, а един от главните герои се появи на сцената с екип на жълто-сините.
Преди постановката актьорът Кирил Ефремов помоли блокировачката на маричанки Виктория Григорова да му услужи с екипа и той да излезе с него на сцената в едно от действията.
В комедията участваха още Тончо Токмакчиев и Албена Колева. Актьорите пожелаха успех на Марица през новия сезон, а Ефремов обеща, че ще дойде да подкрепи отбора.Легендарният актьор Антон Радичев на 71 г.: Цакат ни с топла бира, пенсии и заплати!„Мечтая за по-богати българи, за по-големи заплати и пенсии и най-накрая да имаме нормална средна кл…Jul 11 2018skafeto.com