сватбена прическа Принц Хари и Меган Маркъл

Съвсем скоро – само преди две седмици, в кралското семейство се появи нов член – малкият Арчи – първороден син на херцозите на Съсекс – Меган Маркъл и принц Хари. Това определено беше дългоочакван момент, а напрежението около раждането на малчугана беше започнало да ескалира, след като стана ясно, че Меган вече пренася плода.

Е, Арчи вече е на бял свят, но слуховете около Меган и Хари не спират. Броени дни след раждането на бебето отново имаше безброй коментари, че Меган не е пропуснала и този път да сгафи и да наруши кралските закони, както по принцип обича да прави. Тя не показа бебето веднага след раждането и освен това имаше съмнения, че Меган е родила много по-рано отколкото съобщиха медиите.Меган Маркъл и жената на Орлин Павлов като две капки водаБременността и раждането на Мегън Маркъл бяха приковали световното внимание и намираха място на първ…May 13 2019skafeto.com

По-късно, официален документ потвърди датата и мястото на раждане – луксозната болница в Лондон „Portland Hospital“, в която раждането възлиза на цена между 15 000 и 500 000 паунда, в зависимост от дължината на престоя и прищявките на родилката.

И докато еуфорията около бебето на Меган тече, топ астроложка направи сензационно предсказание за двамата млади родители. Ако думите й се окажат истина, вероятността в кралския двор да избухне грандиозен скандал, в който херцогинята на Съсекс е главно действащо лице, е много голяма.

Тя твърди, че в съвсем близко бъдеще в семейството на принц Хари и Меган Маркъл може да се появи ново попълнение. По думите на астроложката, херцозите най-вероятно ще си осиновят детенце от друга държава. Това щяло да се случи в близките няколко години.

„Раждането на второ дете, дори осиновяване от чужбина, най-вероятно ще се случи в семейството през 2021 или 2022 г.“, цитира Express.co.uk Адамс.“, пише blitz.bg.Меган Маркъл и Принц Хари показаха кралското бебеОще едно дългоочаквано събитие вече е факт. След като херцогинята на Съсекс дари своя съпруг с момче…May 8 2019skafeto.com

loading...